Heeej

Heeej. Kul att jag har tre timmars hål nu, och ska snart åka tillbaka. Fanns ju mke att göra på skolan i tre timmar, hade ingen lust att åka till stan hlr.
Skulle på bio ikv men så blev de inte. de va fullt. Suck. Så jag får se va som händer ikv. åker till pappa iaf. ska fråga om robin kmr=) skulle va kul. Nu ska jag se lite oc innan jag åker till skolan igen.

Puss


Heej

Kom nyss in. har varit ute och gått me  olov och hans doggie(y) Nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mej och smsa. Är fett trött och har fortfarande ont i huvve:o Bloggar väl imorgon igen..

Puss

Heeeej

Heeeejsan=) har fett ont i huvudet men de läju gå över snart hoppas jag. Hade skola imorse, fick reda på att de va friluftsdag snart. Jag läju gå *host* slutade tio över ett så jag och alexandra tog bussen ner till stan. gick där och kolla lite och jag köpte ett linne till polar=) Gick på donken träffa joni så vi tre satt och snacka och sånt. sen åkte vi hem, så nu sitter jag här, får se om jag hittar på nåt elr om jag ser på oc... Får se hur de blir med huvudvärken-.- Nu ska jag kolla lite bdb och fixa bilder

puss

heej

Heejsan, De blev inte stan. åkte till ljusta ett tag me michis och olov. sen åkte vi hem igen. vi gick hem till olov, michis ramla i en snöhög. elr jag puttade henne. jag och olov asgarva. Va hos olov ett tag sen drog vi ut. träffa massa folk, jag och michis gick till mej och hämta min lilla voffsing. folket blev kär i henne. va ute me michis och dom ett tag sen gick jag hem typ. Så nu har jag legat och sett på massa oc och tjockat x-ray och festis(y) japp, och nu tänker jag gå och lägga mej och smsa elr nåt sånt kul.

Puss

Heeej

Heejsan hoppsan(Y) Klev upp typ åtta gjorde mej iordning och gick till skolan. Hade en 40 minuterslektion på hela dagen, så jag och sanna och massa tog bussen hem vid elva elr nåt sånt. Och nu har jag bara suttit och tjockat kladdkaka och sett på oc. Vill till stan sen men alla är ju social dom me-.- Kulkul(Y) Ska väl höra me sanna elr nån om hon är social...

Puss

heeeeeeeej

Heej<3 aa kul att jag försov mej imorse igen-.- Aa jag är duktig på att komma i tid(y) Yeyeyeye<3 Hade mkemke lektioner idag, sluta 13:10 elr nåt sånt. Tog bussen hem och gjorde kladdkaka(Y) Som inte ens blev kladdig-.- så jag gjorde mer en kaka än en kladdkaka. Har en lektion imorgon. Väldigt mke meningslöst att gå på kan jag berätta. Men jag har tydligen inget val. Suck. Men på måndag är jag ledig. Yeeeeeeees(y) Ska väl på stan nånting för måste ju köpa ett linne. Sen vill jag även gå på bio på fredag. I taket lyser stjärnorna har premiär då(y) VILL SE, Men får se hur de blir me den saken. kanske går nån annan dag då kristin kmr ner(y) Och jag kom på en hemsk hemsk sak förut. Eftersom att jag ska till ulrika snart, så äre inte säkert att jag har mottagning för hon bor så fruktansvärt nära stan-.- Hets. Men aa läju låna hennes dator så jag åtminstone kan blogga och såna viktiga saker=) Aa och mamma tycker att jag ska städa mitt rum. MYYS(y) får se hur de blir me de. Aa nu ska jag lyssna på musik.


Puuuuss

Heejsan=)

Aa Ganska trött idag då men de va ju bara att släpa mej till skolan ändå.. Hade långlånglång dag idag, 9:30-15:10.
Såna dagar suger. Tur att de är kort dag tomorrow och sovmorgon på onsdag. yeees(Y) Längtar till helgen. Polar då(y) Ska bli kanon. Ska väl dit me alex, men läju träffa massa folk där. Naaaajs.
Ska snart åka till p & hämta locktången och sånt skräp. Sen måste jag få tag i två ägg för jag ska baka kladdkaka=) Mums

Puss

Hemma igen=)

Hejsan=) nu är jag hemma. så jag skriver väl lite om va som hänt i helgen.
Fredag. Åkte bussen till övik, där kristin och marie väntade. Sen åkte vi hem till dom. Och hundarna blev ju överlyckliga när jag kom. fia tillochmed puttade ner mej i snön och pussa på mej. Haha. Sen satt vi mest och såg på tv.
Lördag. jag och kristin åkte kälke elr nåt sånt, till nåt ställe och sen skulle jag typ köra ner för en backe men aa jag körde rätt in i en snöhög(Y) Asbra. Sen lekte vi typ asmke me hundarna och kasta pinne med fia. Förstår inte riktigt att de är så kul att jaga en pinne men hundarna tycker tydligen de är kul. Sen vare ju chuck maraton på tv så de satt vi och såg, Och marie laga supergod mat=)
aa sen idag åkte vi och lämna krister vid typ två tiden sen åkte vi in till stan och jag fick mottagning på telefon igen. Whoho. Fick typ 490454854 sms som folket skickat under helgen. Sen åkte jag hem me bussen och de va hur drygt som helst. Och kul att mamma städade förrådet under helgen och såklart hittade hon högtalare som passade till min dator. Yeeeeeees(Y) de är asbra ljud i dom iaf. så nu ska jag sitta och lyssna på musik. Synd att jag inte kunde knäppa några kort under helgen, men som sagt min kära kamera är ju sönder"/

Puss


övik

Aa nu ska jag packa de sista sen hoppa i säng:) Övik här kmr jag:) Askul och träffa kristin och dom. Shalalala. Drygt att dom inte har internet så jag kmr inte kunna blogga elr va social på något sätt under hela helgen. Aa men på söndag läja ju blogga. Så god natt allihopa.

Puss

Heeeeeej

Heellooo=) aa va ute och gick igår kväll me mamma och doggsen. aa kul att man hade slick och de kom typ massa som jag kände-.- Yeyeyeye toppen(Y) fick kliva upp fett tidigt imorse. dryygt. Hade tusen lektioner och ikväll ska jag tillbaka dit, för vi ska ha nån sån där skit så om man kmr ikväll får man va ledig nån annan dag. och vi ska ju bara vara där två timmar. så de är lugnt.. Har nyss tryckt i mej lite mat. Nu snackar jag med michis i telefon och lyssnar på bob marley, Naaajs.

Puss

Heeejsan:)

Heejsansvejsan(y) Hade sovmorgon idag, Yeeeeees(Y) Så klev upp typ åtta. Hade 8489043 lektioner idag, gryyymt(Y) Sista timmen elr nåt hade vi sån där brandgrejjs så två killar berätta om massa brandsaker och sånt. Och dom visa massa bilder. typ nåns ben hade gått av och blää. Aa och vi sluta typ halv fyra för att vissa drog över tiden. *host*
Sen åkte jag och sanna till stan. Köpte mina skor. äntligen i min storlek. sen köpte jag en svart och en brun gina kofta. Aa och nu tänkte jag kanske gå upp till sanna och se madagskar 2=D naajs naajs. Fick sms av kristin förut som sa att hon tyckte att jag skulle komma upp i helgen. Så aa de lär väl bli kristin och övik i helgen då. Får se vad vi hittar på. Och om jag orkar åka dit. Shalalala, neej nu ska jag ringa sanna och snacka lite skit.

Puss


=)

Whohoo, sovmorgon imorgon. börjar klockan 10, yeeees(Y) Har suttit och läst på tjuvlyssnat. HAHA, man får skratta ganska mke. folk säger bra puckade saker ibland. Nu sitter jag och fixar nån bild på photoshop.
sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Vill ha massor med nya kläder, yeye de läju hända(Y)
Aa nu ska jag fixa klart den där bilden sen får vi se va som händer

Puss

Hejsan hoppsan

Hejsan hoppsan:) aa kul att jag hade asont i huvudet förut så jag gick inte till skolan-.- Klev upp typ tolv och satte mej och såg på csi las vegas sen såg jag på nån film happy go lucky men orkade inte se klart för jag fatta ingenting;o Så då gick jag och satte mej här vid datan och kolla lite på bdb(Y) shalalala. Aa mamma har köpt nån tvättsak till mej som jag ska lägga smutskläderna i. Hon påstår att jag lägger dom på golvet.. Men vi får se hur de går med den saken ;) Jaaaoue, nu ska jag hitta på nåt skojjigt.


Puss

Hejsan

Hejsan hoppsan=) Kom in för ett tag sen, va ute och gick med mamma och lillvoffsingen. Så nu när jag kom hem kom jag på att jag hade so och matte tills imorgon(Y) kulkul. men nu har jag gjort dom iaf. greeeat(Y) Neej nu ska jag lägga mej och smsa...

Puss

Grattis Mamma:)

Grattis mamma på 38årsdagen:) aa jag vet att du fyllde år igår igentligen men jag skriver de nu. Så grattis<3


Jaha, skolan gick väl bra, blev lite tjaffs men aja... drygt att vi fick ha omprov så vi sluta inte förrän halv fyra elr nåt-.-
Nu har jag hjälpt mamma att göra tårta, men kan inte knäppa kort eftersom att kameran är sönder :( tråkigtråkigt.
Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar lite på tradera. finns ju mke fint där;o
Tycker folket är osociala på msn ju;o jaja.. Neej bloggar väl mer sen.

Puss

hejsan

Hejsan hoppsan(Y) Kom hem för ett tag sen. För elin tjatade och sa att jag skulle följa me på hockey så jag gjorde mej iordning och gick till elin, Åkte dit och kolla på kovland-timrå. Var hur kallt som helst därinne;o kanske inte så konstigt men aja.. Hejjade på kovland och satt och frös... Sen åkte vi hem och nu hjälpte jag till och skära grönsaker..
Suck, de är skola imorgon... tråkigt tråkigt. men måste ju dit... Och jag fick inte min  fina adidas tröja ;( Jag som älskar den tröjan:( Neej nu ska jag duscha

Puss

Hejsan

Hejsan=) Får se vad jag hittar på idag... Vill till birsta och se om mina skor har kommit.. Hoppas(y)
Och kanske köpa högtalare till min kära dator. De är ju inte så bra ljud i den just nu...
Ska ringa sanna och se om hon vill hänga med.
Är typ hur trött som helst, och jag tycker att helgerna är alldeles för korta. de känns ju som att de va fredag igår och nu helt plötsligt är de söndag och jag ska till skolan imorgon.. och då är de 5 dagar tills de är helg igen. Och då ska jag nog till övik om allt blir som planerat och om jag orkar ;) kanske stannar hemma och sover ist. Men de skulle va kul att hitta på nåt. Och jag vill att min kamera ska komma tillbaka nu! vill ju knäppa massa kort. Men aja hoppas dom lagar den snart nu då. Neej nu ska jag kolla lite på bdb och sånt.

Puss

...

Hejsan svejsan=) Jahapp, Askul att de är lördag och jag har inget att göra-.- Men aja, Vill åka till ö-vik nästa helg. får se hur de blir med de. Men kristin vill verkligen att jag ska komma, och jag vill ju verkligen komma. Och de skulle va kul och få komma iväg nånting. Sen vill jag åka till ulrika på påsklovet elr sportlovet, men hur de blir med de får vi se. de är ju ganska långt att åka bussen, men vill gärna dit... och min tröja går ut om ett dygn på tradera och jag VILL HA DEN:o
Men aja. Neej nu ska jag fixa lite bilder.

Puss

....

Heeej, Nu va de längesen jag bloggade..
Imorse väcktes jag av marcus, sandra & söta elenore. Dom kom med min julklapp, För dom hade beställt den och de tog ett tag att få den. Och de va ett par jättefina örhängen med elvis på=) Taaack taack taack<3
Så då klev jag upp och satte mej vid tven. Aa sen ringde pappa och sa att han skulle komma snart, så jag gick och sminka mej och sånna saker. Sen åkte jag pappa och linda och kolla på jonas bandymatch, De gick jättebra för dom(Y)
Så nu sitter jag här och  lyssnar på three little birds med bob marley. min nya favorit låt(Y)

Tycker förresten ni ska lyssna på den här låten:  http://se.youtube.com/watch?v=JbbL07A45OE

Vilken underbar röst flickan har;o och jag älskar ju låten.
Får se va som händer senare. Läju mest sitta hemma. är astrött..

Hejsan svejsan,

Hejsan svejsan, Tror de va drygaste dagen på hela veckan idag. Ville bara sluta skolan så jag fick komma hem nångång. Ville inte ens kliva upp på morgonen. Men hade inget val. och när jag gick till bussen trodde jag att jag skulle frysa ihjäl;o Gick och pratade med sanna och när jag kollade på henne såg jag att hon va helt vit i luggen.

Jag: sanna vafan har du gjort i håret?
Hon: Men vadå?
jag: du är ju vit i håret.
Hon: Men men, de är ju du med:o
Jag: Är jag?
hon: Hahaha aa de är säkert is:O
Jag: aa askul, de är ju typ istid elr nåt:S

sen tog de typ elvatusen år tills bussen kom(Y) kanonkul de.
Aa men nu är jag hemma iaf. de är ju typ iskallt här. tror tillochmed att voffsingen fryser lite, för när han går så liksom går han typ två meter sen står han still och lyfter på ena benet sen de andra sen håller han på så ett tag och sen går han en bit igen. Haha stackare. Nu ligger han på mina fötter(Y) De är snällt tycker jag.
Mm askul att jag skulle hälla nån sås på köttet som låg i ugnen och lyckades bränna mej-.- Så nu har jag asont jue:o
neeej nu ska jag pyssla lite med photoshop.

Puss

...

Hejsan, Nu har jag sett yes man iaf. asbra(Y) Hittade ett par högtalare i källarn, och eftersom att jag har bärbar dator är ju ljudet verkligen bra... Men när jag kom upp igen funkade högtalarna sämre än vad ljudet i datorn gör-.- kanonbra... Men nu ska jag se på tv elr sitta vid msn elr nåt

puss

yes man

Hejsan svejsan=) Idag blir de bio iaf, vi ska se yes man iaf=) Hoppas den är bra... Kom hem för inte så längesen eftersom att ingen va hemma när jag kom och jag visste inte vart nycklarna va, men tillslut kom jag in iaf=)
Att leta information om bob marley var ju hur lätt som helst. Jättemånga sidor om all möjlig information.
Synd att vi hade ganska kort tid så vi hann inte skriva ner så mke. Men de funkar nog ändå.

Aa jag har ju franska som andraspråk och jag förstår typ ingenting(Y) och när jag sa att jag ville byta till extraengelska fick franskalärarn damp och sa att jag inte behövde de och blablabla, men jag tänker göra de ändå=)
Shalala nu ska jag äta så jag hinner innan filmen börjar. skriver sen när jag kmr hem:)

Puss

I skolan

Nu sitter jag i datasalen på skolan. vi ska ha en redovisning om en historisk person. Jag och sanna valde Bob Marley=)
Aa så nu sitter jag och letar information om honom. har hittat rätt så mke. Blev ganska shockad när det stod att han hade 13 barn. jag trodde att han hade typ två. haha. jag är typ astrött och sov längre än vad jag skulle imorse, så de blev liite stressigt men hann ändå=) Jag är duktig. Vi har fått välja nytt idrottsval idag, och jag och sanna valde hiphop/streetdance, och body pump som andra hands val. dom andra kommer jag inte ihåg. Neej nu ska jag fortsätta leta efter information, skriver sen..

Puss

filmval

Aa, nån bio blev de inte, synd synd. Sanna kunde inte. Men imorgon måste vi på bio. & de står mellan tre filmer tror jag.



yes man



madagaskar 2


elr bröllopsduellen som de inte fanns någon bild på....

så nån som kan rekommendera vilken av filmerna vi ska se?

nu ska jag hoppa i duschen och sen se på tv elr nåt sånt kul

puss

Hejsan hoppsan=)

Hejsan hoppsan=) Jaha, idrottsvalet va inställt imorse, så jag börja fem över tio. och givetvis försov jag mej så jag vakna tjugo över nio och bussen gick kvart i, Stress stress stress. Sprang runt här hemma och sminkade mej och sånna saker. Men sanna och jag lyckades missa bussen ändå(Y) toppen, kom lite sent till matten men inte sådär jättemke, några minuter bara. Hade lite ont i huvudet förut men de har gått över. Nu sitter jag och väntar på att sanna ska skriva om hon kunde gå på bio elr inte ikv. vi ska se yes man(Y) hoppas den är bra.


 

Buhu jag saknar min kamera"/  lämnade den på lagning igår för när man skulle slå på den så pep den också stod de obejktivfel återstarta kameran, och de gjorde jag typ 9549549549 ggr men de hjälpte inte.. Suck, men hoppas dom fixar den snabbt, vill ju knäppa kort nu:o

Puss

Min blogg

Heeejsan svejsan. Välkommen till min nya blogg=) Vad tycks om utseendet då? Visst är den fin? Helena gjorde den=)
så ett stort tack till hella som fixat min fina blogg=) Och nu lär jag ju logga in på min gamla hela tiden. Men jag vänjer mej väl snart.

Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0