cry when you get older

bloggar lite supersnabbt nu. 14 minuters batteri tid kvar på datorn. tänker inte hämta laddarn heller för då kommer jag sitta här hela natten och jag måste verkligen sova. ska på birsta med alexandra imorgon :) grymt det. skönt som fan med helg. ska försöka shoppa lite imorgon också. lika bra de ;) nu ska jag sova. eller försöka iallafall.


xoxo

jag glömmer att vi glömt allt om varann

19 september nu. har roat mig med att göra om inne i mitt rum för er som inte redan visste om det. ska försöka fixa några före & efter bilder men det är inte riktigt klart ännu. har iallafall rivit bort tapeten, spacklat, slipat, målat och lagt nytt golv. en jävla massa slit. fick ju hjälp såklart men ändå :) har köpt lite nya saker och fått nya garderober eftersom att vi rev ner dom förra:) så nu ska jag bara sätta upp lite hyllor, skicka in massa bilder och göra en "mini" fotovägg. vet bara inte vart alla bilder ska sitta men de löser sig :) funderar även på att köpa en väggtext som jag ska ha ovanför datorn. äh de blir nog grymt dehär när det är klart.
 
har börjat se en ny serie nu. sons of anarchy. sjukt bra! så nu ska jag poppa popcorn och krypa ner i min säng och se på nåt avsnitt av det.
funderar även på att åka till ötå snart. hm, får se. är ju så jobbigt att åka buss i tio timmar :( men de är värt de;) hehe.

xoxo

14 september

tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt o visa att jag lever;) haha. över en månad sen jag bloggade. tiden går snabbt. anyway, skolan är igång igen(y) awesome. typ... har piercat tungan också. i lördags faktiskt. kändes ingenting att göra skiten, men lite värre nu. har jävligt svårt med att äta och prata för tillfället. och tungan är ungefär litegrann som en fotboll nu. bara vänta på att svullnaden går ner. och om 4-6 veckor får jag ta bort läktstaven och byta till en vanlig. kommer förmodligen bli jobbigt när svullnaden går ner och innan jag byter till en vanlig stav för den här staven är ju lång som fan:o men de är fan värt de! nu ska jag försöka sova. börjar ju tio över åtta imorgon, skjut mig någon? haha närå, men typ. äh godnatt!


xoxo

RSS 2.0