spotify

Har suttit och lyssnat på massa låtar på spotify som inte spelats på jättelänge. Har hittat massa låtar som spelades i somras. Så man tänker tillbaka på sommaren när jag hör dom. Även om de inte är några sommarlåtar direkt. Här är några av dom iallafall:


regina spektor- on the radio

 


beyonce-single ladies

 


milow- ayo technology

 


shaggy- in the summertime

där va några av låtarna som spelades i sommar iallafall. Kanske lägger ut nån till sen?:)

 

 

Puss


Lördag

Heeej babys. Skulle ju egentligen till michis igår, men jag åkte aldrig. Såg på skräckfilm ist. Kommer inte ihåg va dom hette men aja. Äckliga va dom iallafall. Somnade typ tre? Sen vaknade jag halv två imorse totalt död. Hade flera olästa sms och jag vaknar alltid när jag får sms men imorse hade jag inte märkt nånting? Sen har jag bara slappat framför tvn typ. Har inte så mke intressant att skriva så vi hörs senare helt enkelt.



En bild på mej en vecka efter att jag köpt kameran? Jag gillar bilden iallafall


puss


åker väl snart

Heej, Ska snart åka tror jag. Om michis hör av sig snart så:) Just nu spelas den här låten på högsta volym

 

Puss


Friday im in love

Heeeej babes. Vaknade liksom klockan två idag av att mammsen kom in o väckte mej. Haha snyggt.
Aja, jag har iallafall druckit milkshake som smakade mindre gott. Planerna för helgen är bestämda. Ikv åker jag till michis o umgås me henne. Imrgn har jag lovat mamma att jag ska hjälpa henne att packa spikmattor? haha, sen på kvällen åker jag o umgås med kristin o sover där:) så de blir nice. Men vi hörs väl senare för nu ska jag duscha


puss

tvspel

Haha har suttit o spelat bilspel nu. Haha jag suger på sånt! Men aja, kul vare fast jag blev skitförbannad i s´lutet eftersom att de inte går som jag vill.

amanda jenssens nya låt. Va tycker ni? jag tycker den är bra iallafall




puss

Klaaar

Sådärja. Då va man klar med ulrikas blogg då:) blev nöjd tillslut. Ni kan ju kolla själva www.ulrikafrisk.blogg.se
Har iallafall hittat en ny favoritlåt.


enjoy


puss

Daaamp

Daamp. Hittar inte nåt fint textsnitt som passar in till bakgrunden jag gjort på ulrikas blogg. Less jag blir. Men jag fortsätter leta



Puss

Torsdag

Heeej, Har vart hemma ett tag men orkade inte blogga. Åkte iallafall till pappa, va där. Han åkte på möte. Sen såg vi på tv o käkade chips. Såg på greys och southland. Sen somna jag typ klockan ett kanske? Sen åkte pappa klockan 7 imorse men jag fortsatt sova. Hehe, sen väckte katterna mej o jag klev upp runt tio o käkade risifrutti o såg på nån film. Lyssnade på musik på min stereo också. Har inte gjort de på tusen år tror jag. Sen kom pappa hem runt tre? Fick iallafall skjuts hem hit igen runt fyra? Jag mamma o micke åkte o tjocka max:) va på ica maxi o arken också. Sen kom vi hem o nu sitter jag här och ska göra en header till ulrika:) Så vi hörs sen iallafall.


Pussen

Pappsen

Heeeej:) åker till pappsen idag. Har nyss duschat och ska sminka mej lite snabbt nu sen åker jag dit:) kommer nog hem imorgon. Får se om jag bloggar ikv



puss

moovietime

Jag o mammsen o micke såg på nån sjuk film. Typ nåt om halloween och aa. Helt sjuk. Sen såg vi på nya wallander. Typ prästen? Aa den va helt okej. Är ganska trött nu och funderar på att gå o lägga mej:) Skönt ändå att jag slipper kliva upp svintidigt imorgon bara för att åka buss i tio timmar liksom. Hehe.


Puss

.

Heeej, kom hem alldeles nyss. Gick runt och kollade på olika jackor men hittade ingen fin. Så köpte ingen. Sen gick jag o mammsen och åt mat:) va typ lax o nåt? Va faktiskt gott. Sen köpte vi massa godis på coop. Hehe.
Jag ska inte åka imorgon. Blev ändrade planer. Kändes tärt att åka så långt för att stanna så kort tid. Sen så ska ju ulrika flytta också kanske hon inte får nyckeln också måste vi packa och allt sånt. Sen kostar de ju ganska mycket att åka så långt också. Så på jul lovet åker jag ist. Då kan jag stanna längre och då har hon flyttat och allt sånt. Ist blire nog förhoppningvis att jag åker bort till kristin. elr aa petter och maria. Om de går och sover där nån natt:) så de blir nog bra ändå. Nu ska jag tjocka godis



Puss

biiirsta

Heeej, Nu blire birsta me mammsen:) Sen ska jag hem o packa också.
Bloggar sen



Pussen

haha

packningen går gryymt bra. Eller inte. Jag har bara lagt upp massa kläder på sängen typ. hehe. tio i fem ska jag gå ut för då svänger lena förbi o plockar upp mej o kör mej bort till mammas jobb eftersom att jag o mamma ska köpa jacka:) hehe om de nu blir nån. läju inte ens hitta nån


Puss

Tisdag

Heeeej, trött jag är. Inte konstigt när jag låg o såg på michael jacksons begravning typ halva natten. Fråga mej inte varför men de fanns inspelat så aa. Haha. Idag har jag typ tusen saker att göra känns de som
packa-duscha-birsta-förhoppningsvis köpa en jacka- städa.

Haha aa och typ ännu mer. Men aja, packningen blire jobbigaste då jag alltid tar med mej massor med saker som jag egentligen inte behöver osså slutare med att jag tagit med mej för mycket saker för väskan går inte att stänga så då äre bara att packa upp allt igen, leta efter en större väska och packa ner allt igen. Meningslöst? jaa. Men jag tar alltid den lilla väskan först eftersom att jag alltid jävligt konstigt nog tror att jag kommer få plats med mina kläder i den, o sen blir jag skitarg då jag inser att nää de får jag inte alls de... Haha.

Ska vara borta onsdag-måndag. Aja, lika bra att börja med packningen på en gång. Önska mej lycka till:)

 

Puss


Kaaaaallt

Heeej. Jag överlevde ändå:) bra de. De va iskallt ute. Jag tog bussen till färsta och gick sista biten, mötte upp tess, michis och hundarna:) lillis o fannie. jag tog fannie o michis tog lillis sen gick vi in i stallet medans tess tvättade hennes häst. Alla hästarna va typ fett höga och jag va fett rädd. Aja, de gick bra iallafall. Jag överlevde. Sen fick vi skjuts hem till michis. Vi va där typ. Gjorde inte så mke. Tog bussen hem o kom hem o bytte om till min mysdress o nu sitter jag här. Troligtvis så blir de att jag åker på onsdag då ulrika får nyckeln till lägenheten på torsdag förhoppningsvis och då kör vi med släpet med alla grejjerna till lägenheten. Ulrika sa att vi bara skulle behöva åka två ggr för de är inte så mycket saker. Hon ska ju bara flytta in i en etta så:) sen kommer vi vara där hela helgen sen åker jag nog hem på måndag. tio timmars bussresa. WHOHO jag längtar redan. IN MY ASS. Kmr bli fett drygt har jag en känsla av. Aja, kommer väl prata i telefon hela tiden. Haha.



Puss

-

Michis har precis övertalat mej att jag ska till färsta? och gå runt med hundarna med henne för att tess ska rida elle nåt. Så nu ska jag tydligen ta bussen bort dit o sen gå runt där me michis o fannie o lillis. så vi hörs när jag kmr hem om jag inte frysit ihjäl.



puss

Måndag

Ställde klockan på tio så att jag inte skulle behöva stressa imorse. Haha jodå, de fick jag minsann göra ändå. Sminkade mej på fem minuter typ? Haha, sen vare bara springa ner till bussen också va bussjäveln fem minuter sen ändåså. Kändes ju lite tärt. Aja, åkte till birsta o mötte kristin där. Va ju skitlängesen jag träffade henne. Vi gick mest bara runt, Hon köpte ett linne. Jag köpte ingenting. Sen åt vi pizzaslice typ. Va bara runt och kollade typ. Kom hem alldeles nyss.



Puss

engelskajävlaskitwallander

Lite besviken jag blev när jag insåg att wallander inte va den gamla vanliga hederliga wallander. oh nej, skiten va ju på engelska. Alltså vafan, dom kan ju inte ha två olika program med samma namn på samma kanalhelvete. det funkar bara inte. Låg iallafall och kollade på skiten ändå. Låg och smsade med ulrika också. De är ju gryyymt konstigt att det finns sådär många som pratar engelska i ystad? Fel av dom att göra deras wallander på nåt annat ställe. typ i england? Dom behöver ju inte va wannabe våran wallander. De suuger.
Aa iallafall, när filmen va slut åkte jag o micke på donken o käkade cheesburger. meeee like:)) sen drog vi hem igen. Nu sitter jag här iallafall och dricker fanta. Stör mej fortfarande på wallander på engelska. Även att wallander hette kurt också. Liksom ingen fantasi??? haha nu ska jag snart gå o lägga mej. Birsta me kristin imorgon ju:)



puss


melissa horn

Sitter och lyssnar på melissa horn samtidigt som jag för över massa bilder från kameran. Ni kanske får se nån sen;)



puss

one step behind

Ikv blire wallander one step behind. Har säkert sett den förut. Men ändå. Och popcorn till de:) Hehe. Så kommer min kväll se ut. Hur ser eran söndagskväll ut?



Puss

facebook

Haha trevligt, jag och mamma sitter och snackar via facebook ist för att prata irl när hon sitter i köket och jag i mitt rum. haha mycket trevligt. de är inte så långt emellan faktiskt. vi bor inte i nått slott elr så.

facebook

Facebook har absolut inga planer på att vara lite snäll och samarbeta med mej idag. oh nej. så fort jag trycker på nåt blire helt vitt. Och. Ja. Jag. Blir. Förbannad.

söndag

Heeeej:) inser ni hur skönt de är att veta att fast att de är söndag idag så kmr jag fortfarande få sova ut imorgon eftersom att det är fucking LOOOOOV!!! vi älskar lov eller hur? Så skönt. Har iallafall nyss duschat. Sitter här totalt osminkad och allt. Sånt är ju kul. Imorgon blir de birsta me kristin som är i sundsvall. Har inte träffat henne på tusen år känns de som. Nää men allvarligt, hon bor i övik och jag tror vi senast träffades när jag åkte upp dit i somras. Ni vet när vi åkte moppe hela helgen. Men imorgon då jävlar! meee liiike. Jag är trött iallafall. Fast att jag inte gjort nånting. På tisdag elr onsdag blir de nog tio timmars bussresa. Haha så jävla drygt. Men de va längesen jag va där uppe o träffade ulrika så de ska bli kul ändå. De är ju snö där! tror jag sagt de förut men ändå liksom. Snööö. Så jag kmr behöva en ordentlig vinterjacka.



puss


Sover inte

Har fortfarande inte gått o lagt mej. hehe, jag fastnade på forever21. hur snygga kläder som helst liksom!
Men allvarligt, jag börjar bli lite trött nu


Little miss sunshine

Nu har jag suttit och sett på little miss sunshine på fyran:) och tjockat chips. hehe.
ska snart gå o lägga mej tror jag


puss

Lördag

Heeej, de är lördag idag. Och jag är grymt trött. Har bara legat o sett på tv idag typ. Vaknade runt tolv tror jag? Aa de va nåt sånt iallafall. Jusste, i torsdags hade jag och sanna ett väldigt roligt samtal när vi skulle gå nånstans:
jag får ett sms och läser de.

Jag: åh vafan idag åker amanda och dom new york ju! jag vill också åka
Sanna: jag vill också åka till new york, men jag skulle aldrig vilja åka till USA
Jag: Haha vaa?

Sanna: jaaa de är ju värsta tjockis stället ju?

jag börjar asgarva

Sanna: va äre som är så roligt?

Jag. Skämtaru med mej elle? New york ligger ju i USA?

Sanna: va göre? Haha de visste inte jag. Jag är inte insatt i sånt.

 

Alltså hahaha. sanna säger ganska roliga saker ibland. Hahaha


Jag skulle se film

Aaa kuuuuuuuuuul, jag skulle se på film, men funkade den stationära datajäveln då? NÄÄ, så fick typ daaamp:s less.se nurå

bilder

Varför kan man inte ladda upp bilder på blogg.se nudå?:o kunde inte de igår heller. Fan va less jag är på blogg.se när de bara jävlas hela tiden:s

Friday im in love

Heeej, Jag skulle faktiskt blogga igår. tro mej. Men ville blogg.se funka då? Neej. Så de blev inget för jag blev så less så jag gick o la mej ist. Så kan de gå. Hehe. Idag har vi haft skola då. Först hemkunskap. Gjorde typ fisk? Sen skulle vi ha so men de va inställt så vi hade hål, sen egentligen idrott men de va inställt så vi hade matte ist så vi slapp ha de sista timmen, Sen lunch. sen skulle vi egentligen ha engelska men vet ni vad? joo de va inställt. haha så vi hade fysik som vi egentligen skulle ha efter engelskan. så ist för att sluta tre så slutade vi tjugo över ett:D hehe, jag o sanna åkte till birsta och gick runt där. Jag köpte en kofta och sanna en halsduk. Ni kanske får en bild sen:) hehe. Nu ska jag läsa bloggar



Puss

chokladpudding

Hehe sitter o väntar på att min chokladpudding blir klar:u hehe. imrgn blire birsta me sanna

Torsdag

Heeej:) Jag hade gärna fortsatt sova imorse, men icke. De va bara kliva upp. Fick fokusera på att de bara är idag och imorgon kvar sen äre lov:D Hade massa lektioner som vanligt. Hade idrott egentligen till halv fyra men de va inställt. Hyffsat glad jag blev:D Så vi slutade redan klockan två. Sen har jag inte gjort nåt mer spännande



Puss

godnatt

Jag såg nyss på greys, me like. Nu ska jag sova. Är typ skit trött+ att jag börjar tio över åtta. Man borde inte ens få börja så tidigt. Allvarligt



puss godnatt

målar naglarna

sitter och målar naglarna:) dom blir ljusrosa. Hade jättefina och långa naglar förut, men sen gick några av och då blev de så fult så jag filade ner dom:o ångrar mej lite nu, hehe. men de va ju nån månad sen. Ändå skönt med korta naglar. Men filade ner dom nu igen för dom hade bara växt lite och nu ska jag låta dom vara så dom blir långa och fina igen:)

tro de eller ej men dedär va mina äkta naglar nån vecka innan dom gick av:(
har bara målat fransk manikyr på dom på bilden.
Så ska dom bli igen har jag bestämt;)


puss


onödigt inlägg

Okej, dehär är ett grymt onödigt inlägg. Men ändå. De är typ fucking jävla iskallt ute. Man fryser ju förfan ihjäl såfort man går utanför dörren. Jag tycker iallafall att de ska va sommar året om. De kan få snöa lite på julafton för de hör ju liksom till, men annars sommar:) hehe

Onsdag

Heeej, jag och sanna hade sovmorgon imorse. Heheh, egentligen inte men aa. fixade mej och drog till skolan tio. Hade svenska, lunch, so och franska sen slutade vi. Så slutade halv tre. Låter som en kort dag med bara tre lektioner men vi har massa hål så de är därför vi slutar sen ändå:( aja, så jag har nyss kmt hem.

puss

meeee waant

Hur snyggt skulle inte dedär va då?:) gee mej

 

& mamma jag VET att du läser min blogg;) hehe

 

 

puss


Tisdag

Heeej babes, nu blire dans med sanna som vanligt på tisdagar:) så vi hörs när jag kmr hem


puss


-

Badade iallafall, hur skönt som helst. Sen drack jag te och såg på tv. jag har blivit jätteberoende av te typ? kan man ens bli de?:o hahaha, aja nu ska jag gå o lägga mej tror jag. Annars är jag så jävla trött imrgn.



Puss

bada?

funderar på att ta ett stekhett bad och sen krypa ner i min mysdress och dricka te. Är sjukt trött. Orkar verkligen inte göra nånting. Vi får se hur de blir



puss

Måndag

Heeej:) fyfan va måndagar är dryga. Shit, så jävla segt:o  Hade "sovmorgon" imorse. en timme. Sen hade vi typ franska sen hade vi typ massa lektioner och matte sista timmen. Slutade tre. Sprang ner till bussen och vi hann i tid:D träffade pappsen på bussen också. Sen kom jag hem o gjorde milkshake typ. Hehe. Är typ skit trött idag. Måndagar suger. De kan vi ju lugnt säga.


Puss

Godnatt

Nu är jag trött så godnatt alla som läser:)



Puss & godnatt

Söndag

Heeej babes. Blev ingen uppdatering igår som ni kanske märkte. Jag och robin tog iallafall bussen till ica och gick därifrån. De va svinkallt och jag tvingade robin att bära min väska för att den va så fet. Sen när vi kom hem till pappsen så såg vi på film. typ irene huss. Tror jag sett den förut men kommer inte ihåg nåt från den så:) Pappa somnade ju som vanligt efter halva filmen. När den va slut såg vi bara på tv och på nån annan film typ cocktail. Den va faktiskt bra men vi orkade inte se klart den så vi gick o la oss ist. Sen har vi bara slappat idag. Vi gick till affären och köpte kattmat och sånt. När vi kom hem åkte pappa på möte och jim och adam kom förbi med kattungarna som vi äntligen fått:D dö söta är dom. Dom har sprungit omkring och lekt hela tiden. Sen kom pappsen hem igen och han såg inte skillnad på kissebäbisarna. Sen hämta mamma upp oss och vi körde hem robin sen åkte vi hem och jag åt. Så har läst igenom alla bloggarna nu och ska snart duscha.


puss

nu åker jag

Nu åker jag. Robin är grymt less för att de tog sån lång tid:) hahahah buhu. Bättre sent än aldrig eller?
så vi hörs senare elr imrgn babes



puss

..

De blev inte stan idag. Sanna vart tvungen att städa och allt blev så sent så vi sket i de. Vi får åka dit nån annan dag helt enkelt. Planerna för ikv är bestämda. Jag och robin tar bussen till pappa och stannar där inatt:) Vi läju typ bara se på tv antar jag. Så de kanske inte blir så mycket bloggning idag. Kanske ett inlägg elr så får ni helt enkelt vänta tills imorgon. Nu ska jag platta mitt hår och börja packa:)
Heheh jag bjuder på en bild på mej och robin. Dagen innan nyår faktiskt.
Brunett va man också:)


Puss

Lördag

Heeeej:) pratade nyss med sanna så nu ska jag göra mej iordning och sen blire stan med henne:) Nu sitter jag o dunkar musik iallafall. Vet inte riktigt va jag ska ha på mej men de löser sig. Jag har iallafall nyss druckit milkshake. Me liiike. Så jag bloggar väl sen när jag kommer hem?


Puss


orkar inte se film

jag slog igång filmen och insåg hur trött jag är. Så såg bara halva typ. Nu ska jag sova


puss godnatt

movietime(mpp)

Nu blire movietime:)

hemma

Kom hem alldeles nyss. Va först hos michis, umgicks me henne o så. Sen tog jag bussen o klev av vid sanna, gick o hälsa på henne dompa johan o dom. Va där ett tag. Träffade alexx o emelie på vägen hem. De är iskallt ute. Jag vill att de ska bli sommar igen....



Friday im in love

Heeej babes, vem försov sig imorse då? haha. vaknade 20 minuter innan bussen gick. haha Hur fan lyckas man egentligen? stod o svor när jag försökte komma på vad jag skulle ha på mej. Fick typ damp. Aja, skyndade mej och drog till skolan. Kom sent men sånt händer. Hade hemkunskap. Vi gjorde falafel. För er som inte vet vad de är så är de köttbullar utan köttfärs. Ist är de kikärtor typ. De va inte gott. Sen hade vi typ so idrott och eftersom att de regnade så hade vi en teori lektion ist. Sen lunch fysik engelska och matte. Slutade tio i tre och tog bussen hem. Mammsen gjorde milkshake när jag kom hem. Mums. Imorgon ska ju jag o sanna och kolla på danstävlingen inne i stan. Sen får jag se. Funderar på att åka till pappa imorgon kväll. Men vi får se hur de blir. De beror ju på när vi kommer hem, de slutar sex men vet inte om vi stannar hela dagen. Vi får helt enkelt se hur de blir. Ikv blire att åka till michis o umgås med henne, ingen aning om vad vi ska göra men de får vi se


puss

-

nu ska jag sova:) mee like.



Pussen

yeah here it is, here it goes

Ska nog hoppa in i duschen nu. sen ska jag lägga mej framför tvn och läsa lite engelska. Imorgon äre skola, sen helg. fyfan va skönt alltså. Soooova. Fast nää på lördag ska jag till danstävlingen i stan. men jag ska nog kunna trycka in lite sova där nånstans i helgen. Hehe. så jag bloggar ikv igen elr så får ni helt enkelt vänta tills imorgon


Yeah here it is, here it goes
I could try rock and roll
I would change your life forever too
If a song could get me you



puss

röda naglar

Jag målar mina naglar. Dom blir röda. Precis som nere i rättvik. Me like


gick ut ett tag

gick ut och träffade sanna ett tag. vi snackade lite om saker. de är iskallt ute iallafall

Torsdag

Heeej babes. Skitlång dag idag. Hur jobbigt som helst, från tio över åtta till halv fyra. Tro mej de är jobbigt. Hade idrott sista timmen också. Jag sanna o jackie skulle orientera. HAHAHA säger bara jag. Vi typ tappade bort oss och hamnade i ett villaområde, och ja de är fullt möjligt att tappa bort sig i ett villaområde. Vi hittade tillbaka men vi hittade inte kontrollen. De va ju lite småsynd med tanke på att vi letade i ungefär 45 minuter. Hehe.
Va hur trött som helst imorse iallafall. fyfan


puss

säg ingenting till mej

Har ni hört melissa horns nya album säg ingenting till mej? Värd att lyssna på. Hon sjunger grymt bra den tjejen. Har iallafall sett greys nu. me like. Nu ska jag tvätta bort allt smink sen ska jag lägga mej och smsa, måste försöka sova så jag inte är så trött imorgon.

Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?



puss


Onsdag

Heeej, hehe nu har jag lugnat ner mej lite. Spotify funkar fortfarande inte. Hade sovmorgon imorse:) sen hade vi svenska, lunch, so prov. gick hyffsat iallafall:) sen franska. slutade halv tre. skönt, kom hem o käkade, hetsade över spotify och så. ikv äre greys som jag följer slaviskt.



testade logga in på spotify nu och de funkar. jag är happy:)


puss

DAMP

Alltså, allvarligt. Får damp. Jag kommer inte in på spotify. Elr joo jag kommer in men då står de bara att jag är offline elr nåt sånt så jag kan inte spela musik. Sitter och lyssnar på musik från youtube nu. VAFAN


omg jag måste sova

shit, jag måste sova nuja, hehe kommer va lite död imrgn men aja, shit happens you know;)
så jag bloggar väl imrgn när jag kmr hem


xoxo

desperate houswifes

Rubriken säger väl allt? 30 minuter kvar. nu ska jag hoppa in i duschen, kmr ändå inte orka sen;) haha. sen ska jag plugga också. har redan pluggat lite. Så de blir desperate och i pauserna kan jag plugga och dunka min nya spel lista vid namn: rättvik.  hehe:) meee like.

puss


i´m happy:D

Jag har hittat massor med musik som dunkades nere i rättvik i somras, me like.

Tisdag

Heeej, stressigt idag. Va skittrött imorse men de va ba kliva upp o gå till skolan. Drygt. Aja, Hade handledartid först. De måste ju va den mest meningslösa lektionen nånsin. Elr aa "lektionen" de är typ inte ens en lektion. Dom ba går igenom typ massa onödig skit. Men måste ju gå dit ändå. Lika bra de. Sen hade vi matte tror jag? och sen när vi hade fysik så kom vi dit också fick vi tillbaka provet. 8 poäng= godkänt. Och vad hade jag då? Jo 7 poäng. ETT poäng ifrån. Less jag blir. Och de va fatt jag inte fattade en fråga. Men jag snackade med lärarn och hon sa att jag inte behövde göra om hela utan bara två frågor så att jag bevisar att jag kan dedär. Vi hade typ skitkort fysik för att hon sa att vi fick sluta tidigare för att alla lektioner ska inte vara jobbiga hela tiden, nice. Sen vet jag inte vad vi hade för nåt. Vi slutade halv tre iallafall. Drog hem, bytte om sen drog vi till dansen. Vi fick dansa skitsnabbt idag, men bra träning:) På lördag ska jag o sanna nog och kolla när massa folk tävlar inne i stan.
Har typ inte gjort nåt mer. Käkat bara. Sitter o dunkar musik nu iallafall. Vet inte vad jag ska skriva. Finns typ inget? Vi har skön dag imorgon iallafall. Förutom so provet. Har pluggat ganska bra och ska plugga lite till ikv.
Jo jusste, jag har shoppat också. en kofta från gina. skitmysig och en foundation. Måste tömma kameran för har så mycket kort där sen ska jag knäppa lite kort på koftan så ni får se:) lite hets jag hade imorse när min foundation bara tog slut:o hehe, men har köpt ny nu iallafall.

puss


omg va blogg.se är segt:o

Shit va blogg.se är segt:o elr äre bara jag som tycker de? iallafall så åkte jag o sanna till birsta. vi skulle som sagt ta elva över bussen, 88an alltså. så pratar jag med henne när jag står vid bussen och
hon ba: vafan bussen kommer ju hit trettiofem? ( de tar alltid 7 minuter för bussen att åka från mej till henne)
jag: haha nä de kan inte stämma.
Hon: men vafan jag lovar de står de.
och precis då kommer tvåan (som inte går till birsta utan till ica maxi och då måste man gå en bit)
Jag: men då hoppar jag på tvåan ist.
Hon: aa gör så.
Sen när jag sitter på tvåan så får jag ett sms av henne.
Hon: hahahaha jag satt på fel sida av vägen.
Jag: MEN ÅH, din jävla sopa:o
Hon: alltså hehe.


så aa, vi hade ju kunnat ta 88an om hon stått på rätt sida av vägen, men nä. haha damp
aja, vi åkte iallafall dit o träffade bosse där. sen gick vi runt o kolla, jag skulle köpa en kofta men den fanns inte i min storlek så jag ska till stan o kolla imrgn ist.
sen kom jag hem, käka sen gick jag upp till markus där michis va. vi satt där o kolla på tv, sen färgade michis markus hår typ skitblondt:o sen typ för en stund sen gick jag hem, skitkallt ute också ju:o
hehe, nu ska jag göra te:)


puss

har bråttom

är lite stressad, ska ut och träffa michis, berättar om birsta sen när jag kmr hem:)


xoxo


måndag

Heeej:) har haft skola idag, gick faktiskt snabbt idag. elr aa de kändes som de. Hade omprov på svenskan typ del två? aja, klarade den iallafall:) awesome. så har precis kommit hem och ska ta elva över bussen till birsta me sanna, ska förhoppningsvis shoppa lite, you know shopaholic här då;) aja, bloggar när jag kmr hem


puss


-

sådär, nu har jag tvättat bort min inpackning:) gud vilken utväxt jag fått. snart dags att färga bort de kanske?;)
hehe, nu ska jag lägga mej och kolla på tv ett tag. men vi hörs väl såklart imrgn right?



puss & godnatt

inpackning

sitter med inpackning i håret nu:)

statistiken stiger

statistiken stiger hela tiden:) and we fucking love it. nu blire dusch och inpackning för mej iallafall.
bloggar sen


puss

plugga

ska plugga lite, sen ska jag hoppa in i duschen och göra en inpackning som ska va i en timme sen blire att plugga lite till:) jag är duktig


puss

trött

Heej, hur trött som helst nuja. har sett på tv, typ desperate houswifes. skitbra:) nu sitter jag o dunkar musik bara.
we like it


puss

locka hårförlängningen

jag kom ju på en skitsmart ide, jo att jag skulle testa locka hårförlängningen, mest för att se hur de blev. och jodå, de blev fint. men vad lyckas jag inte med då? jo jag bränner mej! jag lyckas bränna mej på tummen. behöver jag säga att de gjorde ont? ajj....

Söndag

Heeej, jag klev upp elva idag, elva. De är ganska tidigt för mej. Jag brukar inte vakna klockan elva. Aldrig, Och jag va vaken till typ två inatt? Jag såg värsta blodfilmen, om typ döden och hans lista och massa folk som dog och typ massa blod och blää. Men jag kunde inte sluta se heller, vart liksom tvungen att se klart skiten. Men filmen va helt sjuk iallafall, jag ringde ulrika också och tvingade henne att slå igång tvn och kolla, men hon bangade ur. haha, sen låg jag och smsa me henne ett tag också. Imorgon äre skola. de känns mindre pepp. vill hellre att de ska bli lov nu. Men nejdå. 11 dagar kvar till lovet. 11 dagar. De innebär att jag måste gå i skola dom där dagarna. ge mej lov nu tack:) Imgn blire birsta me sanna tror jag. Ja efter skolan då alltså.


puss

snö

ulrika informerade mej om att de är snö där uppe hos dom, jippie(Y) noot. så alltså om jag ska dit om de nu blir så. så måste jag införskaffa mej en fet jävla vinterjacka, sen ska jag sitta på en buss i ungefär sisådär tio timmar, för att sedan komma fram till vadå? jo fucking jävla snö. haha känns ju skitpepp. fortfarande kul att träffa henne, men ändå liksom, snö. så aa. sånt är ju kul de också. haha sist jag åkte dit va över påsklovet, och va gjorde vi i en veckas tid då? joo, såg på film typ. käkade godis, snackade massa skit, satt vid varsin dator och va sådär skitsocial, haha. och gick på ica och köpte redbull. haha

jag äger ut alla

hahahah jag äger lätt ut alla på bilspel. Dom sitter o nördar massa bilspel nu, typ micke anton o jonas osså gick jag dit, haha, så skulle jag spela. de gick inte på tid men man skulle typ åka på en bana o massa, haha dom fick typ hundra tusen poäng, också kommer jag då, med mina tolvtusen;) men jag fick inte köra klart eftersom att jag kanske mycket möjligt råkade krascha sönder bilen innan jag kom i mål. jag tror att jag håller mej till min kära dator, de är nog lugnast så;)


puss

musik från OC

sitter o lyssnar på massa musik från min favoritserie OC, har sett serien typ fyra ggr nu? ska nog se den en gång till snart, de va ett tag sen:) fast de är bara bra till marissa dör, sen vill jag inte ens se nåt mer för då försvinner ju allt de roliga:( har sett på tv och smsat ett tag eftersom att mammsen fyllde på min telefon så jag fick gratis sms igen. love it

puss


hissar/dissar


- kylan, fet jävla diss till att de är så kallt ute

- skolan, drygt att de inte är lov förrän vecka 44

- att spotify typ hetsar?

- att mina gratis sms är slut

- jag har inga pengar


- att jag hittade massa bra låtar på min dator:)

- kristin kommer ner nästa helg

- att jag kanske åker till ulrika på lovet

- min plysch dress

-mina nya varma uggs

 

 


donken

de blir donken idag, känns som en riktigt nyttig och bra middag;) haha whatever

klockan är kvart över 4

klockan är kvart över fyra nu, jag har grymt tråkigt, de blir nog inge birsta. mina gratis sms är slut, dom tog slut igår ju. inte okej. vafan ska man hitta på för nåt? förslag tack

lördag

Heeej, klev upp runt ett imorse? tror de va nåt sånt, har precis duschat och allt. ska snart göra mej iordning. vet inte vad som händer idag men jag vill på birsta ju. ska snart ringa alexandra, hon får fan följa med.
Nästa helg kommer kristin ner. Då ska vi shoppa iallafall.


puss

chailatte

mammsen gör chailatte åt mej, typ riktigt! bloggar sen


puss

outfit

här får ni en grymt försenad outift, men vadå bättre sen än aldrig right?;)
dehär hade jag på mej på polar när jag va dit me michis:)



min knallrosa tröja från bikbok
ett par svarta jeansleggins från veromoda
ett par vita skor som inte syns på bilden, korta stövlar med klack
din sko
och armbanden som inte syns så mycke kommer från friis

friday im in love

heeej babes, har bara typ slappat idag, ingen skola ju:) så har mest bara sett på tv, klev upp runt elva? nåt sånt, men slog inte igång datorn förrän nu. fastnade på hemsidan på blogg.se på ett videoklipp med paris hiltons garderober. fyfan va stort. typ tre rum? omg säger jag bara.


puss

filmtime

Heeej, har städat hyffsat nu iallafall, ska ba dammsuga, men de tar jag imrgn, nu ska jag poppa popcorn och se film:) typ ghosts of girlfriends past elle nåt sånt. sounds awesome. så jag bloggar väl sen:) vad ska ni göra ikv?


puss

filmtime

Heeej, har städat hyffsat nu iallafall, ska ba dammsuga, men de tar jag imrgn, nu ska jag poppa popcorn och se film:) typ ghosts of girlfriends past elle nåt sånt. sounds awesome. så jag bloggar väl sen:) vad ska ni göra ikv?


puss

städar

håller på att städa nu, som jag skulle gjort för typ två veckor sen? bättre sent än aldrig you know;)
vägrar sätta mej ner framför datorn för då kommer jag aldrig städa klart, så jag står upp nu, haha. så kan de gå.
aja nu ska jag fortsätta städa


puss

torsdag

heeej babes:) hade skit lång dag idag, åtta till halv fyra, vadå fuckin segt? aja, hade idrott sista timmen, fett drygt.
kom hem typ fyra? satt har varit hemma i en timme, har bara ätit o dunkat musik:) har hittat världens bästa låt:o
hehe aa, imorgon är jag ledig, hur skönt? de är typ studiedag. hur skönt som helst.)


puss

onsdaag

heej igen, åkte som sagt till linda. satt där ett tag, fixade med bilderna och så. har precis kommit hem och käkat bara. snart äre greys:) elr aa typ två timmar men vi kan ju alltid låtsas;) haha.


puss

onsdag

heeej:) kom i tid imorse:) duktig flicka, sen hade vi dans första timmen, vi ska ju göra en hyllning till michael jackson, så vi ska dansa till hans låtar och dansa ungefär som han, alltså dom stegen som är möjliga att göra:)
ska bli skitkul, lite svårt bara men men:) vi har ju ett tag på oss då föreställniningen inte ska va förrän i januari typ. sen hade vi massa lektioner sen slutade vi halv tre, kom hem och tog på mej myysdressen och ska precis iväg till linda. så jag bloggar sen;)


puss

myyys

nu har jag duschat och krypit in i min myyysdress så nu ska jag göra te och se på tv:)


pusss

min nya kärlek

jag har fått hem min nya kärlek:) min plyschdress, kärlek på en gång liksom. haha:)


va nyss ute o träffade sanna, sen mötte vi tobbe så han följde med oss till city gross, vi köpte x-ray. sen träffa vi johan o fredde så vi gick med dom tillbaka. hehe, sen drog alla så jag o sanna fortsatte upp och satte oss i typ en trappa fast de är liksom tak också är den ute, de är en väg ner till förrådet typ. haha ingen fattar nåt. aja sen satt vi där för de regna o då slår de typ ashårt på taket så båda två flög upp och ut, aa o vem står där då? jo hampus och hans rottis eddie. då vare hampus som hade slagit på taket, vadå hjärtattack?:o haha aa så vi snackade ett tag med han, och jag försökte busa med eddie men han va upptagen med annat. sen drog alla hem och jag ska precis hoppa in i duschen:)


puss

tisdag

heej babes, försov mej imorse. men min telefon är typ sönder så alarmet funkar inte? fett cp. aja skyndade mej till skolan o hade matte. sen sa typ handledarn att jag hade massa frånvaro från idrotten. liksom wtf? jag har ju vart med typ varje gång? han kan fan inte sätta frånvaro då elle. så imorrn måste jag till idrottslärarn och fråga vafan han satt frånvaro på mej typ asmke:s aja, sen hade vi massa lektioner sen drog jag hem o bytte om. sen tog jag o sanna bussen till stan och dansade streetdance. hur många steg som helst nu. så kom hem för en timme sen kanske. förresten min plyschdress har kommit:) yesss(y) så då blire att hämta den sen förhoppningsvis. läju kma kort sen.


puss

trötttjej.se

heeej, trötttjej.se nurå ifall nån ville veta. ska göra te och se på tv nu:) har fortfarande ont i halsen men de blir bättre;) sounds awesome right?;) aja, jag läju blogga imrgn


puss

inge bio:(

blev ingen film, vi ska ta de nån annan dag ist:) har nyss käkat och så. sitter ba o dunkar musik nu iallafall:)


puss


bio

drar till michis sen blire bio:) ni kan som har mitt nummer kan ju ringa if de är nåt


puss

måndag

heeej, vaknade hundra ggr innan jag skulle kliva upp imorse, vadå jobbigt? aja, klev iallafall upp och sminkade mej, sen blev de bussen till skolan, hade massa lektioner. matteprov sista timmen, så slutade lite tidigare. så har kommit hem för typ tjugo minuter sen? och nu sitter jag och tjockar bullar:) hahaha. idag vet jag inte vad som händer, är trött som en gnu ifall nån ville veta. vad har ni gjort idag då?:)


puss

historiens mest tråkiga och meningslösa inlägg någonsin

pratar med sanna i telefon nu, grymt trött. elr aa, vi pratar inte egentligen. vi bara liksom "pratar" med varandra. ganska meningslöst egentligen, men ingen av oss har nåt bättre att göra, elr joo, sanna ska egentligen duscha men hon kan ju inte duscha med telefonen direkt. jag tror inte vi sagt nåt vettigt alls sen hon ringde elr nää, de va jag som ringde. tror jag. hehe de va jag som ringde. vi sitter bara liksom tyst i telefonen, jag bloggar och hon gör nåt. typ inget. haha. varför ringde jag egentligen? sanna vad ville jag när jag ringde dej? haha joo jusste. vi snackade om en tjej, haha nu blir ni nyfikna va? feel the fuckin pain. tror de här klassas som ett grymt meningslöst onödigt inlägg. tycker synd om er som har läst hela inlägget. förlåt för att jag skriver massa skit, men jag är trött. och jag behöver sova. så därför svamlar jag. nu ska jag nog lägga på i telefonen och gå och göra mej iordning, sen blire nog att jag smsar ett tag. hehe så sov gott alla bloggläsare

 

pusssssss


-

har sköljt ur inpackningen nu, fyfan va håret blev mjukt. vi får se sen när de torkar hur det är då:)

puss

inpackning

har nyss duschat och känner mej som en människa igen, sitter med en inpackning i håret nu, ska väl skölja ur den om cirkus 45 minuter kanske:) ska se på tv nu iallafall


pusss

söndag

Heeeej babes, blev inte att jag bloggade igår som ni kanske märkte. aa iallafall, tog ju bussen till pappa och när jag kom dit så såg jag på tv ett tag sen gick vi bort till ica och köpte massa, typ dricka och popcorn och så:) sen påvägen hem gick vi förbi pizzan och köpte hem de. osså gick vi hem o tjocka pizza, sen kom jag på världens smartaste ide så jag sköt ihop våra två fåtöljer till en stor:) hehe så pappsen låg i soffan jag och låg i min "ihopbyggda" soffa och såg på tv, sen gjorde vi typ kycklingvingar och såg på nån film, johan falk, den va faktiskt bra. pappsen sov typ halva filmen också men, hehe. sen såg vi på tv tills klockan va typ tolv halv ett och då gick jag och la mej:) haha, sen vaknade jag liksom tio? brukar aldrig kliva upp så tidigt:o och idag har vi bara legat och sett på tv. haha! myyys. sen tog vi bussen för pappa skulle in till stan på nåt möte och jag skulle hem hit igen, så jag har kommit hem för nån timme sen. ska snart hoppa in i duschen,



puss

nu åker jag

sådär, nu har jag packat. så vi hörs väl senare elr imorgon då:)


puss

lördag

heeej babes, har precis gjort mej iordning och ska snart packa ihop lite saker sen tar jag bussen till pappa:) kmr hem igen imrgn, ska försöka blogga ikv också om jag orkar sätta mej framför datorn;) hehe, vi får se helt enkelt.


puss

trötter

är typ skit trött? skönt att de äntligen är helg så att man får sova hur mycket man vill:) så ska nog krypa ner under täcket och se på tv nu:) bloggar imrgn


puss


s

har ni något tips på vad jag ska skriva om? nåt speciellt. jag vet ju att de är flera som läser bloggen och då kan ni väl kommentera?:)


puss


heeey babes

heeej babes, drog ut förut, träffa michis o markus, sen drog dom ner ti pizzan o jag drog hem o käkade. sen gick jag ner dit igen, träffa dom. satt där medans dom åt. sen gick vi o sa grattis till amanda som fyllde år för nån dag sen:) grattis amanda. sen satt vi ute ett tag, sen gick jag in för de blev pissigt kallt, snackade med ulrika, sen hann jag bara in innnan jag drog ut igen, mötte upp linda och lämnade en grejj till henne, sen satt vi o väntade på bussen och sen åkte hon hem, och påvägen hem träffade jag amanda elin o folk, snackade lite snabbt med dom och sen gick jag in igen:) så kom hem nyss och allvarligt, jag håller på o frysa ihjäl vafan:o de är ju skitkallt:o
imrgn iallafall så åker jag till pappsen och stannar där bara över natten.


 aa kanske ska berätta lite om dagen?
hade först hk, hade skitkul. sen vare bad för de va tydligen de två ggr?;s så jag o sanna tog bussen till birsta och gick runt där. tjockade donken och sånt. sen åkte vi tillbaka till skolan och hade två lektioner, typ engelska och matte? matte prov hade vi. gick skitbra, tror jag. elr trodde de skulle va mycket svårare, fick inte ens  ha miniräknare och de sög ju ifall nån är nyfiken...  såå aa. de va min dag det.
va har ni haft för er idag?

ni kmr väl ihåg att rösta på mej va? pusspuss

friday im in love

ska ut o träffa michis nu. så bloggar senare


puss


ska se tv

har nyss duschat och ska lägga mej framför tvn nu

puss


dunkar musik

sitter o dunkar musik nu. min o michis låt kan jag ju berätta:) de är michis fel att jag börjat lyssna på den:o den lilla jäveln, älskar henne ändå:)<3 hehe. aja, ska snart kolla vad jag ska ha på mej imrgn sen blire att duscha och sen lägger jag mej nog framför tvn och dricker te så min hals blir bra nångång:o
joo jusste, ni fick ju inte veta vad jag shoppade igår:) åkte iaf med mamma ti birsta, köpte uggs och ett par vita typ aa skor. hehe, lite svårt att förklara. sen köpte jag ett par jeans, o sen satt vi oss på waynes, jag drack chai latte och mammsen drack typ kaffe elle nåt? aja, sen klippte hon sig och sen åkte vi hem. fast vi gick ju runt och kolla och sånt också.ni får se bilder nån dag. loovar



puss

hemma

hemma nu. ska snart hoppa in duschen:)

åker till linda

åker till linda nuja, har käkat och så. bloggar sen


pusss

torsdag

heeej, försov mej imorse:u ovanligt? haha. aja, åkte iallafall till skolan o hade massa lektioner sen sista lektionen va idrott. gick ju skitbra. skulle gå två och en halv kilometer på tid. HAHAHA med min kondition också. HAHA SÄMST. aja, sen åkte jag hem. så har bara typ startat datorn och så. tror jag ska förbi en sväng till linda ikv och ta nya kort på kissebäbisarna. för de blev så konstiga kort sist eftersom att dom va så små...



puss

RSS 2.0