---

hellu. de är 20 minus här, de är februari. seriöst. jag orkar inte med dehär skitvädret nå mer. jag vill ha sommar. jag vill gå runt i fina söta ballerina skor och gulliga klänningar. jag vill inte gå runt i uggs, en fet dunjacka och ändå frysa ihjäl såfort jag öppnar dörren. sommar nu tack. mina solglasögon ligger så fint och väntar på mig.
åhh, sommar!!!!!

hahahahahaha

hahahahaha sitter och lyssnar på massa gamla sommarlåtar:o hahaha.

 






hahahaha fyfan va länge sen alla dom där låtarna spelades:o

och låten som spelades hela sommaren och fast att jag hatade skiten
 så blev de ändå att jag lyssna på den?;o


svennebanan

hahaha.

vart tvungen att lägga upp dom på bloggen. fler än jag som kommer ihåg låtarna?


puss

----

Heey, flera flera flera dagar sen jag bloggade nu. finns ju inget att skriva om? så jag skriver då de finns nåt att skriva om


puss

3 dagar & 2 timmar sen

Hellu. de va 3 dagar & 2 timmar sen jag uppdaterade bloggen. varför? jag vet inte. haha, jag har inte haft tid och när jag haft tid har jag inte orkat:) haha men jag är tillbaka, tror jag. så vad har jag gjort sen i tisdags då?
va med michis o markus o lilla sandra på birsta för nån dag sen:) hihi. sen igår åkte jag på stan med sofia. vi gick runt där o kolla:) jag shoppade inget:( sen drog jag hem och gick ut  o träffa sannapanna. vi drog upp ti henne och poppade popcorn drack cola och såg på the ugly truth. haha den va faktiskt bra. haha aa. sen har jag ju gått i skolan och sånt precis som vanligt. slutade ett idag och sanna är i uppsala hela helgen:( hihi men hon kmr ju tillbaka på söndag. imrgn åker jag till michis o markus och slaggar där:D de blir kul:) vi ska bara se på film o umgås. funderar på att se en film nu men jag vet inte om jag orkar. hur trött som helst. FAST att jag hade sovmorgon imorse... men nu vet ni vad jag gjort dom här dagarna iallafall


puss

Tisdag

Hellu, fattar inte hur jag kan vara så jävla trött när jag ska upp. fattar inte... släpade mig upp iallafall och gjorde mig iordning, tog bussen till skolan o så. vi hade väl typ matte, fysik och drama. va har drama en gång i veckan nu. helt okej. gör massa olika övningar och så. sen vare lunch och slöjd. slutade tjugo över två och då drog jag o sanna till coop för sanna skulle fylla i nåt praktikpapper för hon gjorde ju aldrig de igår. så de är där jag och sanna kommer finnas vecka 11 och 12. hihi. aja, vi gick ut till busshållsplatsen sen iallafall. men tydligen så hade bussarna kört fast? så vi stod ute i 45 minuter innan vi fick skjuts hem. trevligt trevligt. inte alls kallt elle så.
haha aja drog hem, käka, bytte kläder sen fick vi skjuts in till stan så vi har dansat nu en timme:)
så har precis kommit hem och insåg att vi har so prov imorgon. kul. nää för jag fattar inte ett jävla skit(y)
haha. sovmorgon imorgon iallafall:D fett skönt

puss

Måndag

Hellu. började tio över åtta imorse. såtrött man va:) haha. tog bussen till skolan iallafall. slutade två tror jag:) drog hem fram o tillbaka sen åkte jag o fixade praktikplats:) ni får veta sen vart jag ska va;) hihi. drog hem o käkade o så. ska snart duscha. imrgn äre dans iallafall:) haha ganska tråkig dag idag men så äre. finns inte så mycke att skriva om. så aa


puss

be mine

låten som spelats hemma hos mig hela dagen.


 


godmorgon=D

godmorgon babys:) jag har precis käkat lite o ska göra mej iordning nu tydligen. ska visst på birsta med sannapanna, sen vet jag inte vad som händer. kanske ska ti michis o markus men aa vi får se:) nu blire shopping!!


puss

(y)

Fick nåt i ögat förut, typ en ögonfrans? fick typ inte bort skiten heller så nu ser de ut som att jag gråtit för att masacaran har typ kletat ut sig under ena ögat? snyggt alltså:) hahaha.

Fredag=)

Hellu. äntligen helg!:D så skönt. va skitseg imorse fast att vi hade sovmorgon? stabilt. kändes som världens längsta dag. seriöst. hur jobbigt som helst. slutade tre idag. fick vänta på bussen i typ 25 minuter? vi missa första bussen, andra bussen svängde inte ens in för de stod endast avstigning, fast att de knappt va nå folk på bussen och de va inte många som skulle kliva på heller. så de va ba vänta på nästa. skönt ändå att bussarna går 6 ggr i timmen:) drog hem iallafall, har käkat o så nu. vet inte vad jag ska göra ikv? kulkul(Y)


puss

:)

hellu:) åkte ti michis o markus:) tog bussen in till stan o bytte buss. träffade ebba så vi satt o snackade:)
gick o mötte upp michis o markus iallafall. dom hade handlat massa grejjer så jag hjälpte till att bära:)
drog upp ti markus nya lägenhet. markus letade tvdosan som dom tappat bort, lyckat. jag busade me sötlillis som jag inte träffat på jättelänge! va där ett tag iallafall, sen fick jag skjuts hem för bussarna gick inte? stabilt. kan ju hoppas på att dom är inställda imrgn också:u haha så nu har jag bara duschat o käkat lite, har sovmorgon imorgon. yesss


Torsdag

Hellu:) började tio över åtta imorse. småsmått trött alltså. haha. drog iallafall till skolan. hade massa skitlektioner. typ kemiprov(y) fick tillbaka engelskaprovet också. VG! yessss. slutade två idag för våran skola ska ha öppet hus elle nå? skulle egentligen gå till halv fyra men skönt o slippa de:D ska snart dra ner till bussen. ska åka till michis o markus och träffa dom:) jävla skitväder ute också(y) kul. mina uggs är alldeles blöta:/ skriver sen



puss

Onsdag

Hellu, sovmorgon imorse.  började kvart över tio. Hade svenska, lunch sen so. såg på nån allmänt dålig film och halva klassen sov typ:) sen hade vi franska. slutade halv tre iallafall. drog hem och hämtade lite saker. drog till birsta med sanna:) skulle fixa praktik men hon vi skulle snacka med hade gått hem:/ så vi skulle väl ringa dit imrgn tror jag. sen gick vi iallafall runt o kolla. köpte ingenting-.- käkade donken som vanligt:u sen drog vi hem o så. har pluggat lite nu för vi har tydligen kemi prov imrgn. greeeaat!


puss

Tisdag

Heeellu=) ska iväg på dansen om tio minuter. eller vi ska gå ner till bussen då:) småjobbigt att jag åker in i tygskor. ni vet såna där från hm? haha, jag dansar ju i såna eftersom att jag inte orkat köpa riktiga. måste göra de! så de blir lite kallt när de är typ tio minus ute. finfint dedär. Kom försent imorse IGEN. faan.
hade massa lektioner o så. slutade halv tre, tog bussen hem. gick ner ti pizzerian o köpte mat. kycklingrulle ti mej:D surrade me ulrika i telefon:u sen käka jag och nu sitter jag här:) bloggar kanske ikv.
 ida om du nu läser min blogg så ska jag försöka fixa din header så fort som möjligt. jag lovar! förlåt för att du fått vänta så länge men jag har inte haft tid riktigt. bara så du inte tror jag att jag glömt bort det:u

puss


Måndag

Hellu=) jag suger allvarligt på att uppdatera. men shit happens. började tio över åtta. kom lite småsent men så kan de gå ibland. hade massa lektioner. allmänt tråkigt. slutade runt två så jag drog hem typ då?:) ville egentligen på birsta. måste shoppa lite;) men så blev det inte. Har suttit o vart social me massa folk på msn o så bara:) om femton minuter börjar 2 1/2 män:D whohoho. så då blire att kolla på de o smsa me folk:)

puss

RSS 2.0