dålig uppdatering

Heeej, sry för typ pissigt dålig uppdatering, men jag lovar de kmr ikv elr imrgn


Puss

-

Heeej sötnosar, är hos pappa nu ja. De är typ 140 grader ute också så man dör ju.
Tur att de är svalt nere så man kan sitta där utan att stekas... Bloggar sen


Puss

Lööördag

Heeeeeyy. Nu sitter jag här och har precis sminkat mej. Sitter o lyssnar på dolly parton=) Ska snart ta bussen ti pappsen. Hur länge jag blir där får vi se;) Elvis är nog hemma också, min lilla älskling, har saknat honom galet mke.
Sen får vi se va som händer. bloggar sen


Puss


-

Heeej:) Om jag tyckte att jag såg ut som en tomat förut så är de ingenting mot för hur jag se ut nu. Jag lyser! De suger.
Hoppas bara att jag blir brun nudå... Men först lär jag lysa i några dagar, sen lär jag flagna i några dagar, och sen kanske kanske kanske om jag har riktigt tur så kmr jag bli pyttepyttelite brun... Åkterkommer med information om de där senare:)
Aa förut då så drog jag ut me michis o träffa henne ett tag o pillz ett tag,sen gick jag o mötte sanna, vi tog en promenad till seveneleven o köpte dricka sen gick vi hem=) bloggar imrgn nu ska jag kolla igenom bilddagboken


Puss


Friday, i`m in love

Shulululululu. Mina grannar bestämde sig visst för att borra klockan 10 imorse. Jaaa skitkul. Fick typ hjärtattack. de lät som fan. Men lyckades somna om och klev upp runt tolv. Tog på mej bikinin, shorts och ett linne. Sen gick jag upp till sanna där jag, sanna & tova låg och stekte hela dagen. Skitsmart eftersom att jag ser ut som en jävla tomat!
Men imrgn ska jag sola ryggen så jag får en jämn bränna;) ska snart äta och sen blire ut igen


Puss

-

shulululu;) Drog ut me sanna förut, gick ner o köpte x-ray. blev inte att vi åkte ti rickard.
Va typ ute o sa awesome varannan sekund. o gunga gjorde vi också. liksom hur mogen är vi då?
träffa olov också. fett längesen<3
Nu lyssnar jag på musik. ingen aning om va som händer imrgn.


Puss

Torsdag

Heeeej alla sötnosar. Skitfint väder ute=) underbart.
Klev upp runt nio imorse och hoppade direkt in i duschen och fixade mej. runt tolv gick jag och sanna och satte oss för att vänta på bussen, stektes som fan. Åkte bort till skopunkten och tror ni skorna som jag ville ha fanns i min storlek? näää. lite less man blir. Så vi åkte lite snabbt o sa hej till danny för att se hur de va med han men tanke på de som hände igår, läs längre ner. Men han mådde väl hyffsat, ganska less va han för att han inte fick bada på två veckor, men de finns inget att göra... Sen tog vi bussen in till stan o gick runt där. Träffa rickard och parre ett tag, satt ute i solen o lyssna på musik o snacka skit;) sen shoppa vi de vi skulle ha o drog hem. Ska snart ut igen. Är fett fint väder. Rickard ville att vi skulle kma bort till dom ett tag men får la se hur de blir med de.


känns skönt att videon är borta nu. Dom som gjort den är anmälda och de står även i tidningen.
Så går de när man beter sig som man gör... 

Ska fixa mej lite nu sen blire att dra ut


Puss

Onsdag

Shululu babes;) liiite crazy today kan jag ju säga. klev upp tio i fixade mej lite sen tog jag bussen bort ti danny. gick upp o väckte han sen väntade vi på linda som kom med dricka. jag o danny tog cyklarna bort till poolen sen bada vi där några timmar o typ tjocka glass hela dagen. Sen hem igen, osså skulle jag o pappa ta bussen hem så vi käka lite snabbt sen medans vi vänta så gjorde danny illa benet typ asmke så ambulansen fick kma o hämta han. Men han har kmt hem nu och mår bra igen=) tur de. sen strax efter att dom åkte iväg med ambulansen fick jag skjuts hem av petter.
när jag kom hem så sminkade jag mej och sedan gick jag ut och mötte sanna. vi gick upp och köpte xray som vanliit:)

inte från idag men hade inte med mej kameran så"/

Sen va vi ute o grejjer, träffa typ tobias o kevin ett tag. sen drog vi hem
och nu sitter jag o camar me ronja o gör snygga miner;)
vi är bäst.
Imrgn blire stan me sannish vettu;)


Puss


-


- Sommar
- gatufesten om en vecka babes;)
-Kristin kmr ner snart
-spotify




-dryga människor som inte har nåt bättre för sig än att lägga ut filmer på youtube
-att de inte blev övik idag som de va tänkt:(
-min telefon som har damp
-Allt annat drygt folk


Där fick ni lite hissar/dissar grejjer. Dom blev inte så långa men gör längre listor nån annan dag.


Puss


Tisdag

Heeej:) hehe såg att rubriken på gårdagens inlägg va tisdag. Men de va ju måndag igår:o Hehe:u
har haft ont i huvudet hela dagen. fett jobbigt. men har typ inte gjort så mke. Har fastnat för sims IGEN!
Jag vill göra en ny header för jag tycker min är tråkigt, vi får se om de dyker upp nån senare;)
Imrgn blire att bada me danny, sen ska jag hitta på nåt me sanna:)


Puss

Tisdag

Heeey;) vill ni veta en sak? joo de är tisdag idag, och jag suger på att blogga. Sådär:) nu fick ni reda på två spännande saker. intressant va?
Har precis packat väskorna eftersom att jag hade planer på att åka till övik men så blev de inte, ändrade planer. Eftersom att vissa bara bestämmer att dom ska åka dit helt plötsligt=) omoget folk de finns. Så nu ska jag ba va hemma ist, känner mej skitpeppad på de, nooot(Y) men skit samma. Gatufesten snart, känns fett skönt=)
Idag har jag inte gjort så mke, typ sovit och packat. men jag får väl packa upp imrgn igen-.- allmänt drygt.
Va ute en stund förut o träffa michis men ba lite snabbt. Nu sitter jag o snackar me ulrika på msn. Imorgon får vi se va som händer. Hoppas de är fint väder iaf..

Är allmänt less på dom som lagt ut videon på youtube också. de är liksom sådär asmoget att man kan stå för den sen också. skitsnyggt.

Sry för dålig uppdatering

Heej, sry för dålig uppdatering, men jag har inte haft tid, bloggar senare, ska ut nu.


Puss

Lite om midsommar

Heeej=) Gullit att jag fortfarande sitter i min pyjamas, men allvarligt. jag är grymt trött. men måste snart göra mej iordning i vilket fall som helst. Ska ut och möta sanna om nån timme. Får se va vi hittar på. Midsommar blev lyckad, träffade först sanna och vi gjorde kransar, dom blev typ helt jävla för stor och allt, så jag hängde upp den på min dörr ist;) skitgullit. sen käka vi sen drog vi ut runt åtta. va typ ute hela kvällen, sen vid halv tolv kom jag in.

& jusste, folk har ju grymt tråkigt liv som sitter och lägger ut massa videos på youtube(Y) hur snygg får man va?
blir ba allmänt less på folk som inte har nåt liv(Y) yäyä men bloggar sen


Puss

Allmänt trött

Heeey=) Äju typ allmänt trött nu så jag bloggar och berättar om dagen imrgn, Nu ska jag sova tänkte jag.



Puss & godnatt

Midsommarafton today=)

Heeej alla sötnosar som läser=) Nu har jag precis duschat och gjort mej iordning, sitter o väntar på att sanna, den snabbaste människan i världen ska bli klar dehär året, men de verkar inte ske...
Jag bloggar sen snyggingar;)


Puss & glad midsommar


Torsdag

Heeeej=) Michis ringde och väckte mej runt 12 idag, så jag klev upp och duschade och gjorde mej iordning sen gick jag ut och träffa henne, vi va ute ett tag, sen tog hon bussen hem till sig och jag åkte hem ti pappa och hämtade pengar. Sen gick jag ti birsta o väntade på michis i tusen år, sen gick vi runt o kolla på present åt hennes mamma. sen tog jag bussen hem, och nu har jag precis ätit och ska väl ut me michis om ett tag=)


Puss

Onsdag

heejsan sötnosar=) Förut när jag skulle blogga så gick de inte, fick typ hets. Sen upptäckte jag att ingen kunde bogga. shit happens. Igår låg jag och prata me ulrika typ aslänge, sen somnade jag. aa och sen imorse så vakna jag liksom 6 på morgonen, vem fan vaknar sex på morgonen då man är ledig? joo jag såklart, jag lyckas med allt.
Men då låg jag vaken till typ åtta och då somna jag och sov till klockan 1. sen klev jag upp och åt. Skulle igentligen till stan med sanna men de blev inte så, så de får la bli fredag, tänkte vi. Men jag kom just på att de är ju liksom midsommar till helgen, så stan får nog vänta. Har ingen aning om va som händer på midsommar heller, Men vi får la se va som händer & sker. Här får ni iaf några bilder från gårdagen då=)



vi satt på en gräsmatta vid ån



Sanna=)


-


Sen på kvällen satt vi i nån lekpark



vi drack xray som vanligt


Ibland är man snygg också=)


Puss


-

Måste ba lägga in nån kod här så att bloglovin ser att de här är min blogg:u


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/645569/glitter-in-heaven?claim=hrwut3es9mt">Följ min blogg med bloglovin</a>



Puss

see ya later alligator;)

Yess, nu drar jag o sanna ti stan=)


Pussah

Tisdag

Heeej=) Är hur trött som helst fast att jag klev upp runt 12;o liksom hallå, då borde jag igentligen va aspigg, aa jo jusste. skitpigg. Skitpigg är jag nu, skitpigg. Tänkte ba ifall nån va intresserad. Snart ska jag bege mej in till stan med sanna=) Och ja, jag kmr ha med mej kameran så ni får bilder senare;) Här får ni gårdagens outift som jag lovade:


Leggins från nånstans, tubtop från jc, och tröjan från gina=)


senare på kvällen såg jag på film och då orkade jag inte ha på mej leggins så
jag bytte om=)




Förresten, jag såg typ på rachel getting married igår, och den sög! sämsta film jag nånsin sett.
men nu måste jag sminka mej


Puss

Måndag

Heeej alla sötnosar=) Måndag idag då. Känns allmänt skönt att de är lov=)
Gjorde ett försök till att locka håret med en plattång, gick inte som jag ville"/
Annars har jag inte gjort så mket idag, för tillfället har jag extremt ont i huvudet. hoppas de försvinner snart iaf=) laddar upp dagens outift ikv elr imrgn, Nu ska jag se på tv


Puss


Sööndag

Heeeeeeeej=) Typ pissigt väder ute ifall ni inte visste de. nyss sett på queensized, faktiskt bra=) va på birsta me sanna förut. ni får se sen va jag köpte. orkar inte blogga så mke idag.

Puss

Lördag

Heeej=) herregud förut när jag bloggade så berättade jag ju inte om dagen;o bara om gårdagen. Men vi tar väl de nu ist då:)
vaknade väl runt tolv och käkade, vid två gick jag och mötte michis o snackade med henne. sen gick jag in och gjorde mej iordning, skulle igentligen ut me sanna men de blev så trassligt så då sket vi i de. men jag tänkte ju inte sitta hemma för de, så jag tog bussen till linda och danny, va där sen åkte jag hem, träffade michis och sen gick jag in och såg på bröllopsduellen=) faktiskt bra. Och nu sitter jag här och lyssnar på johnny cash med i got stripes=) så jävla bra. ska väl snart gå och lägga mej tänkte jag. trött som fan kan jag säga er.

Puss


Avslutningen

Heeej alla sötnosar, igår lovade jag ju bilder och allt=) så är kmr dom:


sanna hemma hos mej när vi fixade oss


en egobild




jag o sanna



Jag i mitt stökiga rum



jag o sanna igen



sannna=)


Oscar och sanna på avslutningen


Sanna och alex på avslutningen



Jag och sanna käkade på donken


Sen åkte vi hem och hämtade kofta sen tillbaka till stan


På donken andra ggn=)


Sanna sötunge=)



på kvällen gick vi ner till stan=)


Heheh den här bilden råkade hoppa in häremellan men de va andra ggn
vi va på stan. Här får ni se min klänning också. va tycker ni?=)



På kvällen när vi åkte hem från stan.

Jahaja, de va min dag i bilder. jag knäppte såklart mer bilder men dom visas inte här=)
Nu ska jag göra mej i ordning


Puss

Fredag

Heeeeej=) Har inte haft tid att blogga idag, har inte varit hemma nåt. Men jag lovar att ni får bilder och upptadering om min dag sen=) typ imrgn för nu ska jag gå o lägga mej är skittrött=)
MEN VET NI??? DE ÄR SOMMARLOV NU:D:D:D:D:D:D


puss

Torsdag

heeej, ingen skola idag så jag klev väl upp runt tolv. Sen har jag inte gjort så mke, typ sett på tv och duschat o sånt. Imrgn är de avslutning. Fett skönt=) sovmorgon också eftersom att de börjar kvart i tolv. Så nu ska jag snart packa ner alla saker eftersom att jag åker till pappa runt åtta imrgn eftersom att jag har locktången där=) så sanna och jag åker dit sen får vi skjuts av jimmy. Så får se när jag hinner blogga. Läju ha med mej kameran så jag kommer knäppa massa bilder:)
Men ni får hålla tummarna för att de ska va sol imrgn. Så ni hoppas vi på sol right?
funderar på att sätta i lösnaglarna nu elr imrgn, vet inte riktigt. får se hur de blir



Puss


Färgning pågår

Heej igen, Nu sitter jag här med färgningen i håret. Hoppas bara nu på att de blir så där blont som jag vill ha de. Så håll tummar och tår på att de blir bra=)


Puss


Onsdag

Heeeej=) Jävla skitpissväder de är ute! Gud va less jag blir. De är ju avslutning på fredag och de får inte regna då ju..
Men jag berättar väl lite om dagen. Klev upp runt elva och käkade. sen gjorde jag mej iordning och sånt. sen åkte jag och mamma till nå ställe och snackade eftersom att vi bara bråkar hela tiden. Men aa vi skulle väl få en ny tid elle nåt tror jag väl. Men vi shoppade lite också. Jag köpte en bh, en vit. som jag ska ha på avslutningen eftersom att jag inte har nån bh som är helt vit så syns de igenom. men nu har jag de=)
Sen köpte vi hårfärg så de blir att bleka håret sen igen. och ni kmr få före och efterbilder så va inte oroliga. Sen åkte vi förbi mammas kompis jobb ett tag. Jag drack varm choklad:)
Men nu ska jag färga håret. Bilder kmr


Puss

Tisdag

Heeej=) Började Nio idag. Åkte dit, städade ur skåpet och sånt sen sluta vi halv elva. fett skönt. så jag o sanna åkte ner ti stan o käkade på donken=) sen shoppa vi lite,
Lite bilder kmr här då=)

två blommor från hm 29 kr. Ska ha på avslutningen=)




Lösnaglar depend 79 kr. Men va 25% på cubus=)


Sen åkte vi ti birsta för att leta efter väskan på bilden



kommer inte ihåg va affären heter:u men väskan kostar 79 kronor iaf=)

Sen gick vi upp till media markt och kolla systemkameror och satt i massagestolar i typ en timme:u
Sen åkte vi bussen hem=)

Jusste ni kanske vill se bilder på de jag fick igår?


En adidas tröja=) we like


Avslutningskorna=) klänningen är fortfarande hemlig:u den får ni se på fredag.

Sen fick jag pengar och en leoprad bikini på hm men den blir konstig på kort så..

Nu ska jag se på tv


Puss

Birthday

Heeej=) Käkade tårta förut hos pappa. sen kom mamma o hämta upp mej och vi åkte hem till henne. Jag gick ner och mötte michis och fick en jättefin ros. taack gmn<3 sen gick vi upp o käka tacos hos mej, jag fick iaf typ tvåtusen kronor=) och en adidas tröja och en leopard bikini. naaajs. sen åkte jag me sanna lite snabbt o köpte ett par skor ti avslutningen och ett par solglasögon. Sen hem igen o träffa michis o pg. vi gick upp o käka tårta igen:) tjooock här då. Och nu för ett tag sen åkte dom. nu ska jag nog snart sova. TAACK ALLA FÖR EN KANONDAG=)


puss

Birthday=)

Heeeej, Ni kanske fattar av rubriken att jag fyller år=) Soo gratzz to me=}
Yäyä, slutade elva idag, fett skönt. Så jag åkte hem o grejjade sen åkte vi o handla=) så nu är tårtan klar o michis ska snart kma=) Whoho, så vi ska tjocka tårta, sen ti boz o käka sen läju vi hitta på nåt,
Men jag läju skriva sen om va jag fått. Men alla vet väl vad jag vill ha Right? Syssssteeeemkameera. Vi kan ju iaf hoppas.
Nu ska jag föra över några bilder sen blire att packa och vänta på michis.


Puss

Crusing

Heeej=) Igårkväll blev de crusing me jimmy, sanna,nova o kristin=) Hade fett kul hela kvällen. Kom väl dit runt åtta, körde runt lite sen parkera vi bilen o gick runt. Va skitkallt.. Jimmy köpte hamburgare som vi satt o tjocka. Sen vid elva gick vi till bilen för vi tänkte åka ett varv men när ted starta bilen så pajja den. Och där stod vi.. Men vi lyckades laga den och tog oss hem=) Kom hem sen gick jag o la mej typ. Sen idag har jag väl inte gjort så mke.. Får se om jag hittar på nå sen elle så.
Imrgn äre skola igen. tärt. Men de är ju sista vecka nu så jag överlever ju. Jusste sanna den lilla korvungen har ju kmt hem från turkiet. bruna jävel;o Träffade henne igår osså=) Nu ska jag kolla igenom lite bilder. Ni får en liten egobild;)


Diggar min rosa tröja och mitt långa hår


Puss

-

Va tycker ni om bloggen? va vill ni läsa om? Vill ni se dagens outfit oftare? elr kanske dagens frisyr? Elr vad vill ni läsa om? vilka bilder vill ni se? kom igen o berätta, jag vill ju att bloggen ska bli så bra som möjligt.

Lite om veckan

Heeeej=) nu vare längesen jag bloggade. Allt för längesen. Men så äre när man har haft mycket att göra och inget internet så att man bara slå upp bärbara och blogga lite snabbt..
Men jag ska väl berätta lite om veckan som varit. Michis kom på tisdag kväll. Vi såg på tv och sånt. sen gick vi o la oss. På morgonen åkte michis iväg en sväng och jag gick ut och satte mej på baksidan och solade medans elvis bubben sprang omkring. Sen kom michis med hennes hund lillis. Så elvis o lillis busade hur mke som helst. Jag o michis gick upp på pizzan och åt räksallad=) Sen på kvällen va vi ute o gick me hundarna. På torsdagen vare ganska kasst väder så jag låg mest inne, michis åkte iväg en timme men jag orkade inte följa med, Sen på kvällen poppade vi popcorn o såg på skräckfilm:) Michis va skiträdd hela tiden ju. HAHAHA, de tyckte jag va skitkul o satt o skrämde henne hela tiden;)
O idag vakna jag typ tio så jag tog ut hundarna sen väckte vi michis, och vi gjorde frukost. stekt ägg, bacon o stekt macka=)
heh:u sen åkte michis så jag gick o duscha och sen har jag sett på tv ett tag. försöker få tag i kristin men hon svarar ju inte-.- funderar på att ta ut elvis ett tag=)


Pusss

Tisdag

Heeej=) Kmr inte kunna blogga sådär jättemke nu eftersom att en viss person har tagit MITT INTERNET SOM JAG SKULLE FÅ HA VECKORNA JAG ÄR BORTA(y) men yäyä, men nu är jag hos pappa så=) ska försöka blogga lite imrgn men vi får se hur de blir. Nu ska jag gå upp o se på desperate=)


Puss

Lördag kväll/ söndag / måndag

Nu kör vi uppdatering över allt som hänt sen i lördags efter mitt inlägg, och vi tar de i ordning så vi börjar med:
Lördag kväll:
Jag duschade o gjorde mej iordning sen gick jag upp o mötte michis osså tog vi bussen till henne. sen gick jag upp ti pappa och hämtade hemnycklarna eftersom att jag glömde mina hemma. och då åkte michis och handlade, men då kom jag på att jag hade ju lämnat allt smink och alla saker hemma så jag tog bussen hem och hämtade de. sen tillbaka till michis osså gick vi upp ti pierre för dom grillade så vi alla åt där, sen tog jag o michis o lillis bussen till ica maxi och bytte buss och åkte till pappa. sen hällde vi upp massa godis och gick ut på balkongen och satt där och snackade hur länge som helst. sen lyssna vi på musik ett tag. osså tog vi ut lillis ett tag, osså vare nån skräckfilm på tv. typ bloody mary. jag och michis laddade upp me godis dricka ostbågar och chips och satte oss under täcket och kolla. satt typ o skrek genom hela filmen, osså näre va som läskigast så flyger lillis upp från golvet och tokskäller åt ingenting så vi fick hjärtattack. va fett äckligt. sen gick vi ner och la oss.

söndag:
vi vaknade typ två;o så vi klev upp och gjorde oss iordning o käka o sen satt vi o funderade på va vi skulle göra. tänkte åka o bada men vi vart tvungen att gå så långt eftersom att vi hade lillis och man får ju inte ha me sig hundar överallt.
Så de blev att vi tog bussen in ti stan och köpte mjukglass och satt där i skuggan och tjockade, träffade robin o viktor ett tag. sen åkte vi ti boz och jag gick in o käka. Sen gick vi ut och satt på gräset med mina högtalare o lyssna på musik.
Sen nån gång vid tio elle nåt gick jag in o duschade och sen somnade jag ganska snabbt:u

måndag:
hade lite småhets på morgonen eftersom att jag försov mej och sen hitta jag inte mina mjukbyxor så jag kom typ en lektion sen, men äsch.
Aa sen hade jag lektioner hela dagen. sen sluta vi och jag åkte hem. Sen har dagen innehållit bråk och mera bråk. väldigt spännande faktiskt. & de blir nog ingen skolavslutning för mej.
dels för att en viss person tog tillbaka pengar hon gav mej dagen innan. och sen är jag väldigt oblond för tillfället, och jag ska bli väldigt blont på ungefär 11 dagar. sen har jag ju själva klänningen, men ska jag gå barfota till de då? nää skulle inte tro de. så min skolavslutning tillbringas nog i sängen sovandes.

Taaack=)<3

Imorgon blir de att jag åker till pappa=) riktiit trevligt, nu ska jag nog sova så jag kmr i tid imrgn

Puss

RSS 2.0