söndag

hellu. småsmått trött idag. somnade typ halv fyra inatt? haha(Y) låg o snacka med ulrika i telefon typ hur länge som helst:) haha. klev upp halv två idag. stabilt. har ba sett på film nästan hela dagen:) finfint. ska snart gå o duscha tror jag:)


puss


Lördag

Heeeej:) klev upp runt ett idag? satt ba o chilla o såg på tv, sen kom mammsen hem o vi käka sen drog jag upp ti mickis o markus:) hjälpte dom att packa och sortera hela rummet eftersom att han ska flytta nu till veckan:) tog ett tag men men:) haha, sen för nån timme sen drog jag hem o nu sitter jag här. ska nog inte göra nånting ikv tror jag?:) haha, så de va min dag det:)


puss

hahahahahahaha

Hahahahahhaha sannas syster tova ringde mej nyss. eftersom att de va nån som busringde strax innan så antog jag att de va dom igen, eftersom att jag inte kände igen numret och antog att dom glömt så in dolt. hahaha de blev typ världens fulaste samtal eftersom tova trodde de va en annan julia. hahahahahahah. ni skulle ba hört samtalet. när jag fattade att de va tova och hon fattade att de va jag så asgarva vi båda två. fyfan, dagens fulaste alltså:) hahahahah. så jävla fult. jag dör.

jävlajävlajävla skitväder!

va äre för fel? de har typ snöat en meter på två dagar? vafan:s vi va o käka förut sen när vi åkte hem från birsta hade typ en dubbelbuss fått bredställ och blocka hela jävla vägen. skitjävlaäckelväder. bussarna läju va inställd imrgn också. kul liv. sommar nu tack


??

Varför se blogg.se helt fuckat ut just nu? ba min blogg som ser ut så elle? får ju nå fel.

aa hej förresten:) skola idag. blev grymt lack imorse kan jag ju berätta. började 20 i tio. vaknade och såg att de va jävla snöstorm ute. klev upp iallafall. gjorde mej iordning iallafall och gick ut. livsfarligt att gå ner till bussen. hade mina uggs och dom är helt jävla platta under så man glider och halkar omkring hela tiden! så ni kan ju tänka er hur lätt de va o gå när de låg pudersnö över isen. halkade iallafall ner till busshållsplatsen. står där ute ett bra tag. börjar frysa som fan. sanna smsar och berättar att bussjäveln har kört ner i diket. kul. så de skulle tydligen inte kma nå fler bussar(Y) ba att halka hem igen. precis när jag kommer hem så har sanna fixat skjuts. ba att halka ut till vägen igen då. tillslut tog vi oss till skolan. sisådär en aning försenade(Y) jävla helvetes skit morgon, skit bussar och skit snö. hade ba vanlig skoldag idag. slutade halv fyra. fick vänta på bussen hur länge som helst. aja, tog mej hem iallafall. jag och sanna skulle egentligen på bio men så blev de icke. vi får ta de nästa vecka ist. vi ska se snabba cash. tror jag? haha. 

puss

Onsdag

Hellu, sovmorgon imorse:) yess. började kvart över tio och jag och sanna fick skjuts dit:) kom dit iallafall. fick reda på att både so'n och franskan va inställd. så jag skulle slutat efter svenskan. haha första lektionen alltså:o men då fick vi reda på att vi hade kemi ist så vi har sovmorgon imorgon ist:D as nice. så kom hem typ halv ett? jag o sannapanna skulle på bio egentligen men de är ju snöstorm här nu. jag som hoppades på att de snöat klart nu. men icke de. bussarna va ju typ inställda o shit så de blev inge. ska väl dit imrgn ist?:) såg på house förut. sen smsa sanna o fråga om jag skulle med ut så jag bytte om och drog ut. träffa lite folk o så:) kom in för ett tag sen.


puss

Måndag

Heeej babys. började tio över åtta idag. kul liv. haha. drog ti skolan o hade massa jävla lektioner-.- allmänt segt. slutade tio över två. drog hem. skulle egentligen träffa michis men de blev inte så. har väl mest ba tagit de lugnt:) imrgn börjar dansen igen:) de blir ju kul iallafall.


puss

hellu

hellu. känns som att jag inte bloggat på en månad typ. så kan de va ibland. igår åkte jag ut en sväng till michis. markus va där också. vi gjorde väl inte så mycke. snacka o så:) sen drog jag hem, satt vid datorn bara. idag äre en sån där "orkarintegöranånting" dag. så jag ska bara tare lugnt idag. håller på med idas header. har gjort typ tre stycken men jag blir aldrig nöjd. imrgn äre skola igen. de  känns småsmått tärt. finns väl inge mer o skriva. haha

 

puss


Fredag:D

Hellu. jag är nog förmodligen världens sämsta bloggare. men tough shit. jag ska försöka blogga oftare:) hade sovmorgon imorse. va fett trött ändå så de fick bli lite mjukisdag idag. drog iallafall ti skolan, hade so sen idrott. jag sanna pg och saga spelade kung i badminton. haha jag ägeeerrr. sen typ lunch fysik, fast vi hade en exta matte lektion ist för fysik. sen engelskaprov. gick helt okej tror jag. sen matte igen. slutade runt tre. drog hem iallafall. satt vid datorn ett tag, käkade sen ringde pappa och frågade om nåt. tog iallafall bussen till linda och såg på film med dannyboy pappa och linda:) hehe. vi såg nån alienfilm först. typ asrolig sen såg vi baksmällan:)
fick skjuts hem och kom hem för 20 minuter sen kanske:)

puss

Onsdag

Hellu:)hade idrottsval imorse. sanna envisas med att de heter så fast att jag tycker elevens val är bättre. men icke. iallafall så hade vi fått innebandy. dagens skämt. gick inte dit, sanna bombade mej med sms klockan sex imorse. de är helt normalt då man heter sanna:) michis ringde, och när jag väl somnat om igen då kände plogbilen för att ta en tur utanför oss. väldigt trevligt alltså. men när man väl kliver upp svintidigt. då äre ingen som ringer, nejdå. och inte heller kommer plogbilen. men såklart när man har sovmorgon. typiskt. aja, drog iallafall till skolan och hade svenska. såg klart nån film. helt okej, sen lunch so och franska. slutade halv tre. åkte hem hämtade pengar drog till birsta. köpte världens snyggaste spetstrosor:D haha. sanna med:u vi skulle köpa varsin bh men fanns den i storlek? nää. så vi åkte in till stan. onödigt? jaa. men de fanns där iallafall:) gick runt o kolla, träffa shadia. sen gick vi upp till blå huset där lena hämtade oss:) ska väl o sola snart tror jag:)


puss

Tisdag

hellu. fett soft dag idag iallafall:) började tio över åtta. typ htid? hade matte, sen skulle vi ha fysik men vi slog ihop så vi hade matte ist igen(Y) sen hade vi "so" men so lärarn va sjuk så nån från nån annan skola va där o presenterade sig. jag lyssnade inte så mycket på vad han egentligen ville. sen fick vi sluta och vi fick reda på att syslöjden va inställd. fatta hur jävla glad vi blev då. slutade halv elva eftersom att vi har två timmars slöjd och lunch och massa skit som vi inte behövde ha idag. asbra. tog bussen hem, bytte jacka och skor sen drog jag o sanna till birsta. käka donken. jag köpte en tunika i födelsedagspresent åt mamma:) ljusrosa. skitfin. sen drog vi hem iallafall. drog till skopunkten. träffade ronja på bussen så vi skvallertid sen mötte jag upp mammsen och jag köpte nya uggs. hem igen, käka och nu sitter jag här:) härligt härligt.
mamma hade fixat dom fyra första oc avsnitten åt mej, nu har jag nåt att göra ikv:D haha.

puss

Hahahaha dagens!!

Hahaha okej jag måste bara berätta mitt o sannas fina samtal idag. förmodligen bara jag och sanna som fattar men kanske nån som läser min blogg har lika sinnesrubbad humor som mej o sanna. vi får la se.

Vi sitter iallafall på donken och jag ska berätta nåt:
Sanna: talk. fast om ni säger talk högt själva så hör ni att de låter som tak och eftersom att jag och sanna har en tendens till att vara oseriösa så trodde jag att hon sa tak enbart för att vara oseriös och störa mej
Jag: neej golv! haha sen asgarva vi en månad typ:) haha ingen läju fatta men aja:) de va askul där och då iallafall:) sen om alla ni med supertorr och tråkig humor inte skrattar då är de erat lilla problem:)

grattis:)

Grattis bästa mamma på födelsedagen!!:)<333
love you

love*

ni har ju inte sett mina nya leggins än

dedär är den bästa bilden jag har:) jag älskar dom iallafall.

men aa jag orkar inte skriva vart jag köpt dom. är less på vissa wannabees. host*

så om ni vill veta vart jag köpt dom får ni kommentera:)

 

puss


trött

åh shit va trött jag är. orkar inte göra nånting idag alltså. ska nog göra en hårinpackning ikv o mysa framför tvn. blir nog inte mke uppdatering idag



ny header

åh jag vill ha en ny header. jag älskar den jag har nu och jag kämpade med den väldigt länge men jag vill ha en ny nu! men en ljusare. måste knäppa nåt/några bra kort som jag kan använda först. men jag vill ha en ny iallafall:)


fast ni behöver inte kommentera att ni kan göra en åt mej och sånt

för jag kommer göra den själv:)


ett år

jusste, jag har ju glömt att skriva att den 12 januari. alltså typ i tisdags? fyllde bloggen ett år. kan ni fatta att jag bloggat ett år:o shit asså. längre skare bli iallafall. och i år ska jag bli betydligt mycket bättre på att uppdatera och dessutom ska jag lägga ut fler bilder


puss

hemma

hellu, är hemma nu. drgo ju som sagt till birsta. mötte upp mammsen där. handlade massa på coop, väntade på bussen i typ 40 minuter. icke kul. kom hem för en stund sen:) så aa. hade tygskor på mej. va småsmått kallt

.

har precis sminkat mej klar nu o sånt. de fick bli mjukisar idag. orkade inte ha nå annat:) haha. ska väl ta bussen om 20 minuter elle nå:)


puss


Lördag

Hellu. vaknade typ åtta imorse? sinnesrubbat. tvingade mej själv att somna om och vaknade runt elva igen. men klev upp halv ett typ. de är helg och då får man sova hur länge man vill.  så äre me de. har kollat bloggar o sånt och ska väl sminka mej och sånt nu. ingen aning om vad som händer idag, men ska möta mammsen efter jobbet för hon skulle köpa nåt? haha aa sen får vi se vad som händer. funderar på att ha mina nya leggins. love. har ju inte haft på mej dom nåt eftersom att de vart så kallt ute men vi får se om jag kanske har på mej dom idag:)

 

puss


trött

orkade inte se  klart filmen så har ba lyssnat på musik ist:) ska väl snart tvätta bort allt smink o så. orkar inte sova bort halva dagen imrgn. även om de kmr sluta med att jag gör de ändå:) nää men jag bloggar väl nåt imrgn också. förmodligen:)


Puss

american pie 2

ska se american pie 2 ikv:) så alla som har mitt nummer kan ju va social o smsa:)

Fredag:D

trots att vi hade sovmorgon till klockan tio imorse så lyckades jag ändå på nåt jävla sätt komma sent ändå. jag är ganska lyckad ändå. haha. vi hade iallafall so idrott lunch teknik engelska och matte. slutade typ tre.
sanna drog till uppsala idag också:( it sucks. drog hem då iallafall. käkade o så. nu äre ba jag hemma så jag dunkar musik. fast de gör jag ju ändå men;) funderar på att se nån film elle nå ikv? kulkul.


puss


torsdag

Hellu. blev lite stressigt imorse. mest bara fatt jag inte orkade kliva upp:) haha, men nog fan kom jag i tid ändå. hade massa lektioner. på svenskan började vi se filmen ondskan. och på so lektionen såg vi klart zozo. så fett skön dag. runt ett hade vi invigning av nya gympahallen. fett drygt, men vi fick sluta halv två ist för halv fyra. drog hem iallafall och har inte gjort nåt speciellt alls


puss

Onsdag

pallade inte städa klart igår kväll så jag drog upp ti markus. träffade sanna o johan innan, michis kom också. kom väl hem runt halv elva. duschade sen gick jag o la mej. sovmorgon imorse, började tio. hade svenska-lunch-so.
på so'n såg vi zozo? tror jag den hette. helt okey men såg aldrig klart. slutade tio över ett för franskan va inställd. yesss!:D så drog hem då iallafall,  drog hem ti linda. jag o dannyboy satt o såg på tv. när linda kom hem drack vi oboy och åt mackor. pappa kom förbi en sväng så vi satt där iallafall. efter ett tag så tog vi bilen o körde bort till petter o maria och hämtade nån påse som jag hade glömt där i somras. sen vi va i rättvik. stabilt. men de va bara mina solglasögon typ:) sen fick jag skjuts hem hit och har käkat lite o tänkte försöka städa klart:) känner mej duktig. imrgn äre dryg dag. sluar väl halv fyra. härligt härligt. haha.

puss

jag städar;o

Haha jag städar. jag känner mej duktig. jag är rätt så duktig. haha. men de är väldigt jävla mke kvar än så länge. men jag är duktig ändå:D tänkte bara ifall nån ville veta

Tisdag

Hellu, min säng va extasuperskön imorse när jag vaknade. varmt o gosigt och jag ville inte kliva upp. men de va ju ba pallra sig upp. haha. drog till skolan iallafall. ganska skön dag. handledartid-matte-fysik-so-lunch. sen skulle vi ha slöjd. så vi gick dit o vi får ju välja själva mellan trä och syslöjd. jag o sanna tog syslöjd. man behöver ju inte jobba lika mycket på syslöjden och dessutom finns de soffor där så valet va ganska självklart:) haha iallafall så när alla hade valt så sa träslöjdslärarn att alla som skulle ha trä skulle följa med henne och alla andra fick sluta för våran lärare va sjuk. småsmått glad vi blev:D så slutade halv ett(Y) drog hem, gick ut framotillbaka och nu håller jag på med idas header. blir galen för ingenting blir som jag vill! sen känns de som att jag har hjärnsläpp och absolut inga ideer alls:o men de kmr nog. får se när jag fixar hennes blogg. så ja. imrgn börjar vi tio. tre lektioner sen slutar vi. soft.


puss

fixar mer musik i mobilen

tänkte föra över musik från datorn till telefon. de går ju inte snabbt direkt. har fört över fyra låtar på en halvtimme? haha(Y) stabilt stabilt.

puss


Måndag

Hellu, trodde jag skulle va astrött imorse men icke de. elr jo trött är jag ju alltid, men jag snoozade inte i en månad och jag va inte i zoombie tillstånd då jag väl klev upp. är alltid halvt borta fram till elva ungefär. då börjar jag vakna till. haha. va ganska nice dag idag ändå. först matte, skulle ha franska sen men de va inställt. yesss. sen svenska, kemi lunch idrott och sen skulle vi ha engelska men de va inställt. yeess. så slutade typ halv två? drog ti birsta me sannapanna. köpte ett par leggins och ett armband. bilder kommer nog. käkade donken också:D tog bussen hem o har fixat me idas header, inte klar än men aa. har typ lyssnat på massa musik också:)


puss

Måndag

Hellu, trodde jag skulle va astrött imorse men icke de. elr jo trött är jag ju alltid, men jag snoozade inte i en månad och jag va inte i zoombie tillstånd då jag väl klev upp. är alltid halvt borta fram till elva ungefär. då börjar jag vakna till. haha. va ganska nice dag idag ändå. först matte, skulle ha franska sen men de va inställt. yesss. sen svenska, kemi lunch idrott och sen skulle vi ha engelska men de va inställt. yeess. så slutade typ halv två? drog ti birsta me sannapanna. köpte ett par leggins och ett armband. bilder kommer nog. käkade donken också:D tog bussen hem o har fixat me idas header, inte klar än men aa. har typ lyssnat på massa musik också:)


puss

godnatt

måste fan gå o lägga mej nu. trött så inihelvete alltså. så sov så gott allihopa


puss

back

hellu, är hemma nu:) åkte strax efter att jag uppdaterade sist. stannade i söderhamn(?) o käka donken. tog hur jävla lång tid innan vi fick maten. fattar inte vafan de är för fel. brukar ju gå snabbt annars men inte påre där jävla stället. aja, käkade iallafall sen fortsatte vi. kom hem för en timme sen ungefär? tror de va de iallafall. läser massa bloggar o sånt nu. ska snart ringa sannapanna:)


puss

dålig uppdatering, i know

har varken haft tid eller orkat blogga. jag har precis packat klart o sånt, vi ska åka om en halvtimme ungefär.
så jag bloggar när jag kmr hem.


Elvis

Sitter och ser på elvis presley, är ett program om honom nu eftersom att han skulle fylla 75 idag.
han är ju utan tvekan bäst:)


Fredag=)

ohlala, de är fredag. sånt gillas. klev upp rätt så tidigt imorse. åkte in till stockholm city:) va där o kolla, men köpte ingenting . fattar ni va jobbigt? jag som hade hoppats på att få shoppa massa. men nejnej:( buhu. sen tog mina sms slut. småsmått kul. nää. kom hem för ett tag sen ialllafall:) så ska bara mysa här ikv

 

puss


Spotify

åh, de va jättelänge sen jag lyssnade på spotify! har inte lyssnat på hela veckan. men nu har jag kosshörlurarna så nu pumpas de musik:D förtillfället är de medina som spelas. en av mina favoriter. kristin hade lagt till mej på facebook också:) hon har äntligen skaffat det. har inte vart i övik på hur länge som helst. måste verkligen ta mej dit snart!
ska sova om ett tag för måste upp rätt så tidigt imrgn





puss

Buzz

Vi spelar buzz. eller vi får ju turas om för vi är fler personer än buzzkontroller. men de är kul:D
vi läju fortsätta nu


puss

torsdag

hellu. klev upp runt elva idag? gjorde mej iordning och åkte till stinsen. gick runt där o kolla. köpte inget förutom en dust it. en sån som man har till hårbotten för volym:) sen blev de inge mer. gick mest bara runt. typ fyra åkte vi hem och jag hade jätteont i huvudet. nu har vi ätit och dom här sitter o spelar de där tvspelet som jag har skrivit om förut. typ GRID elr vad de heter. imrgn blir de stockholm city:D då måste jag fan shoppa nåt. 



puss

djurmässan

va på djurmässan men de fanns ju typ inge djur-.-
tråkigt. har inte gjort så mke mer idag, micke o lillebror har kommit hit nu så nu är alla här. imrgn kanske vi ska på stan, ja vet inte.


puss

duschat

nu har jag duschat, sminkat mej och gjort mej iordning. mammsen o stefan är o hämtar jonas i uppsala o sarah o jag är hemma här. dom kommer väl tillbaka snart förmodligen. sen ska vi ju på djurmässan. kameran följer med


puss


Onsdag

Heeej, har precis klivit upp nu och är astrött. vi ska på husdjursmässa idag, elr de va nån mässa med djur iallafall. först ska vi hämta jonas för dom har spelat klart nu. så han ska också följa med:) ska duscha och sånt först. bloggar sen



puss

ett inlägg till

okey ett inlägg till. jag mamma o sarah sitter i soffan med varsin bärbar. vet ni hur fult de ser ut elle? haha. och alla turas om att spela musik. haha så fult. men nu slog stefan igång nåt på tvn så han också kunde lyssna på musik bara för att jävlas. hahah. dehär är snyggt de


puss

music

sitter o lyssnar på massa musik nu:) har spelat buzz också. jag ägeeerr:D haha men jag förlorade men aja
blir nog inte nå mer bloggning idag iallafall. men imrgn så bloggar jag förmodligen:D


puss

tillbaka

Sådär nu är jag hemma igen:) elr alltså inte hemma men hos sarah o stefan. vi va på nåt centrum och jag som har längtat efter newyorker. nån affär. men de fanns inte ett skit:( så vi köpte inge. åkte till uppsala o kolla på lillebror när dom spela och dom vann:D:D:D:D hehe. nu ska jag va social


puss

...

ska gå o shoppa nu. elr nää jag vet faktiskt inte riktigt om vi ska shoppa elr inte men vi ska iallafall gå ner o kolla. för lillebror spelar ju inte förrän senare



puss

Tisdag

mamma duschar så jag passar på att blogga från hennes dator. ohlala. vi ska till uppsala idag och kolla när jonas spelar match. så de är dagens planer, sen ska vi käka kinamat o så:) så jag bloggar väl sen ikv



puss

framme:)

nu är vi äntligen framme. vi skulle egentligen va framme typ fem. men tåget blev försenat en hel jävla timme. fyfan va jobbigt. sarah o stefan hämtade upp oss på arlanda sen åkte vi hem o så och nu har vi käkat och mamma o stefan har åkt till lillebrors match. jag orkade inte följa med så jag och sarah stannade hemma. vi sitter o soffan med varsin dator! haha. men de är skönt att va framme iallafall:) har väl inte så mycket att skriva och inga bilder att visa. sitter vid mammas dator och hon har inga bilder. har inte orkat slå igång min ännu så jag tog mammas eftersom att den ändå va igång. vet inte vad vi ska göra imrgn men lillebror jonas har förmodligen match då så vet inte om vi ska dit och kolla eller inte. men tror de. vi får se.


puss

åhhhhhhhh

va less jag blir, nu har ju jag trott hela tiden att klockan varit ett när den bara är tolv. åhhh va drygt. då äre ju aslång tid innan vi ska åka-.-

klart:)

Sådärja, nu är allt nerpackat. förutom datorn men de löser sig ju. elr aa jag tror allt är med? skapligt jobbigt om jag kommer fram osså kmr jag på att jag glömt nåt. hahaha. men nädå. jag har nog med mej allt.
i somras när jag åkte dit så hade jag sminkat mej på morgonen och förut ställde jag alltid min foundation på handfatet. alltså där på kanten. sen när jag packade ner allt smink så glömde jag den. haha såklart att jag lyckades med de. skulle va borta typ två veckor också? men som tur va så hade jag med mej typ nån annan dålig och den fick duga. men nu vet jag att ALLT smink är med. så aa. om en halvtimme åker vi till tågstationen så de är ju småbra om datorn är nerpackad tills dess.

Måndag

Heeey:) Håller på o fixa de sista nu. ska sminka mej sen åker sminket o så ner i väskan. sen blire o slänga ner de sista, kolla så att allt är med sen om ungefär en timme åker vi till tågstationen. så aa:)
bloggar så fort jag kan



puss

hellu

hellu. sett på jackass nu. helt dum i huvve är dom:o aja, ska gå o lägga mej o smsa me folk nu. läju kliva upp typ nio imrgn? helt sinnes. lika bra de, pallar inte stressa. tåget går typ 2? så ska försöka blogga innan jag åker om jag hinner. men de borde jag. ska duscha packa o allt sånt. har ba packat lite nu men jag måste byta väska o så. men annars följer ju datorn med så jag borde hinna  blogga när jag kmt fram. men annars vet ni ju varför jag inte bloggar






puss


åh:(

Alltså, jag kan fan inte packa. jag har två väskor. en skit stor och en lite mindre. den lilla har jag alltid packat i förut fast att den blivit överfull så dragkedjan har släppt lite där uppe. men då är den stora way to big. och jag ska alltid packa ner massa onödiga saker. helt onödiga. jävla skit. nää ska leta fram en till väska som är lagomt stor


puss


packa packa packa

Hemma nu:) drog iallafall ner till bussen o åkte in till stan, jag o sanna gick runt där. jag köpte typ inget? ba nå småsaker. sanna köpte ett par leggins iallafall. käkade på donken som vanligt? haha, sen åkte vi ti birsta, gick runt där. och de va DÄR sanna köpte sina leggins. så vare. sen käka vi glass o tog bussen hem:) skulle egentligen o sola men de blir inte så. nu ska jag dunka musik o packa allt jag ska ha med mej. jag blir visst borta en vecka.


puss

väntar på sanna...

Sitte o vänta på sanna nu men hon ä ju inte snabbaste människan direkt om man säger så...
så de ä ba hoppas att hon är klar snart så vi tar oss in ti stan nån gång
hiihi:)

puss

Lördag

Heej, Det märks att de är lov nu. verkligen. i början av lovet vaknar man hyffsat i tid. kanske 10-11 osså blir man sur för att man inte kan somna om. även fast att man går och lägger sig efter ett på natten. men nu, när halva lovet gått då kan man minsann sova dygnet runt. jag klev upp halv tre idag. de är inte normalt. inte på nåt sätt. man hinner ju fan inte se ljuset. de är mörkt när man kliver  upp och ännu mörkare när man går och lägger sig. men de skare bli ändring på. för imrgn ska jag på stan med sanna.
och då ska jag fan kliva upp tidigt. elr nää inte tidigt  men hyffsat tidigt.  de va samma sak på sommarlovet. elr nää inte riktigt men nästan. men då var det iallafall kul att kliva upp när solen lyste och de va varmt och skönt ute. men nu, nää fyfan vintern suger. jag som gått o gnällt om att jag vill ha snö så jag kan åka pulka. herregud va tänkte jag med. usch. nåt vamt ställe ska man bo på.


På måndag ska jag åka till stockholm. Jag och mamma ska åka tåg och bo hemma hos hennes bror. sen nån dag under veckan kommer lillebror och micke också. Jag ska shoppa. Jag måste shoppa.  men jag kommer givetvis att blogga ändå;)



puss

Fredag

Heeej, nyårsafton firades tillsammans me michis, markus, ida & tess. vi hade kul:) på tolvslaget skulle vi ut men eftersom att alla va så sega så gick jag o michis ut själva. så på tolvslaget stod jag o michis o skrek gott nytt år. haha. sen iallafall gick vi uppåt igen, vi träffade johan sanna o fredde ett tag. och runt halv två nån gång gick jag hem. hela jag va en isbit typ. de va ju inte lite kallt heller. jag har inga kort för jag hade inte med mej kameran men jag ska se if jag får tag i michis  bilder. hehe. gick o la mej typ tre? och klev upp halv tre idag. kuuuul. sen har jag bara sett på tv typ. småsmått trött.



puss

RSS 2.0