stressad

är lite stressad nu, klockan nio börjar greys och nu sitter jag och fixar med elins header. har precis kmt hem, har varit o shoppat med mami. hinner jag inte blogga mer ikv så bloggar jag imrgn


puss


rösta

http://myzaans.blogg.se/2009/september/veckans-blogg-5.html   kom igen och rösta nu:)

onsdag

shulululu babys, nyss kommit hem, hade ju kort dag idag:) hade iallafall dans på morgonen, de är ju skitkul för att danslärarn skämtar hela tiden och skrattar:) sen hade vi "tjejsnack" med alla tjejerna i klassen och sen so sen slutade jag:) skööönt. så nu dunkar jag musik och sen blire att shoppa med mami. ni glömmer väl inte att rösta? älskar er


puss


rösta rösta rösta

kom igen nurå och rösta på mej!!:) jag vet ju att ni vill<3


aja, ska gå och duscha nuja, sen ska jag kolla på tv en stund. bloggar imrgn


puss

rösta rösta rösta

kom igen nurå och rösta på mej!!:) jag vet ju att ni vill<3


aja, ska gå och duscha nuja, sen ska jag kolla på tv en stund. bloggar imrgn


puss

alexandras blogg

har fixat med alexandras blogg nu:) så den är klar iallafall, skönt. ni får en länk imrgn eller nåt.
ska snart göra tv och lägga mej framför tvn, ska försöka tare lugnt så mycket som möjligt så att jag blir frisk snabbare. och kom ihåg att rösta nu, länk finns i inlägget under:) plz.


puss

rösta

http://myzaans.blogg.se/ rösta rösta rösta rösta nurå:) koooom igen då:)


puss

tisdag

heeey, va inte på första lektionen imorse, elr aa de va ba handledar tid, så de va lugnt. hade massa lektioner och musiken, sista lektionen alltså va inställd tydligen? så vi drog hem, hämtade pengar och så sen drog jag o sanna ner ti stan, satte oss på donken o åt strips:u hehe. sen drog vi upp till dansen och dansade en timme? typ. dansen är iallafall skitkul:) imrgn slutar jag tio över ett eftersom att franskan är inställd:D så ska på birsta med mami:) sen blire väl nåt. har förresten blivit sjuk också, känns ju skitkul sådärdå men så kan de bli:)
nu ska jag äta


puss

dagen

jaaa kanske ska ta o berätta lite om dagen också? hade iallafall franska direkt på morgonen sen svenska, hade kort lektion typ prov. gick finfint förhoppningsvis, sen vare bad för vi skulle typ simma?:s haha aa jo visst, jag o sanna drog ner på stan. träffade bosse också. så vi gick me han, sprang runt o kolla och så. sen drog vi till bussen träffade robin, snackade med han ett tag sen tillbaka till skolan och hade matte sen slutade vi. så har nyss käkat och ska hem till linda nu. så bloggar senare babes;)


puss

måndag

heej, fuck vad jag har ont i huvudet nu. känns som att de ska sprängas. bloggar senare

jag är med och tävlar på veckans blogg på http://myzaans.blogg.se/ blogg, rösta på mej babes;)<3



puss


omg

omg va less jag är nu. har suttit med alexandras blogg i typ tre timmar nu och de blir inte så som jag vill, jag blir galen. vafan gåre inte för. aja nu får den se ut så där så får jag helt enkelt fixa allt imrgn. för nu orkar jag inte, va ut o mötte sanna också ett tag. hon lånade mina jeansleggins:) bloggar sen


puss


header

sitter och fixar med alexandras header just nu. går sådär:) ska bara få fram lite fler bilder typ:)

godmorgon

godmorgon:) elr aa, jag har faktiskt varit vaken ett bra tag. elr aa sen typ halv tolv kanske. så har ätit lite o sett på tv. typ jims värld. så nu sitter jag o dunkar musik. måste städa här också. ser förjävligt ut. sen äre nå svenska imrgn också så de blir att träna till de. vad ska ni göra idag då?:)


puss


godnatt

nää nu är jag trött, sov gott alla söta så bloggar jag imrgn:)


puss

cream and cheese

hehe, sitter o tjockar cream and cheese chips o fanta nuja:) ska nog lägga mej framför tvn o smsa

puss

i´m home

heej babes, hade inte tid att skriva innan vi åkte, men gick o mötte michis o vi drog hem hit o fixade oss och så.
sen tog vi bussen och gick sista biten. kom dit va folk överallt. dom sa att de va 750 pers där och jag kan ju lova att 700 av dom va fjortisar:) härligt. inte så konstigt att vi kallar de fjortislördag. aja, va ju hyffsat kul men drog hem runt halv elva elr då gick vi upp till bussen. så kom hem för en stund sen. nu ska jag byta om till mjukisar och sitta vaken ett tag till, kanske slå igång tvn. vi får se:)

tack för ikv gumman<3 love ya

vi hörs väl imrgn babes:)

 puss

 


duschat

nu har jag duschat iallafall:) ska snart dra på mej ett par mjukisbyxor så länge:)

:)

jag som tänkte duscha, men nejdå. för nu står mamma o lockar håret.

fjortislördag

heeej babes, fjortislördag ikv för mej o michis iallafall. HAHAHA, va ju alltid där förra året typ. fullt me fjortisar där. men iallafall så ska vi väl dit ikv o kolla läget, se if de är nå folk man känner o så:) kvällens outfit blir svarta jeans, en gullig rosa tröja o vita klackar i think:)


puss


trött

aaah, fyfan i helvete va trött jag är. skulle jag gå o lägga mej nu då skulle jag somna på två sekunder. men nej, jag tänker inte sova nu. ska nog se film kanske? har fan ont i huvudet också. ska nog dricka te och se film. måste ha mitt te.  de är ju en sak som är säker.


puss

friday im in love

heej babes;) fredag idag, fredag fredag fredag, and we fuckin love it. aja, har haft skola idag. typ bara massa skit, på lunchen satt jag o sanna o massa folk i fiket och snackade. myys. drog hem tre? så har varit hemma ett tag nu. skulle ju egentligen på spelning ikv men sångaren hade brytit tån? tror jag. aja så de blev inget. tråkigt.
men vi hittar väl på nåt annat.



puss

drog ti michis

heeej, drog ti michis, träffa henne o biggan. handlade på ica, sen hem till dom. biggan gjorde milkshake:) svingott. sen tog jag bussen hem, efter att jag gosade me lillis o kissebäbisarna:) hehe, ska hoppa in i duschen nu ja. elr aa gå in. är ju inte tillräckligt smidig för att hoppa. tror inte jag vågar de:u hehe


puss

stan:)

heeej, drog ner på stan med sannapanna, gick runt o kolla. träffade bosse. vi gick runt me han, vi käkade glass som vi fick av bosse:) taack bästa, sen gick vi runt o kolla ännu mer, snackade o sånt. sen blev de bussen hem. tycker de är skitkallt ute:o äre ba jag som tycker de elle? aja, ska väl plugga snart också.


puss

torsdag

heeej:) klev upp runt tio i sju? stressade lite och hann med bussen:) kom ti skolan och hade handledartid, typ kemi? engelska och svenska. sen blev de lunch o då drog jag o sanna hem. för efter lunchen vare skoljoggen och hahah som att jag skulle va med på de:) hehe. så nu sitter jag här. ska snart tjocka chokladboll och sånt



pussen

-

ska snart tvätta bort sminket o så. trött som faeen. kanske för att jag sover så lite? troligtvis ja:) hehe. aja bloggar väl imrgn efter skolan


puss

bio me sanna

heeej babes:) som sagt så va vi på bio, vi fick skjuts av lena, sen drog vi in o köpte biljetter o allt, och filmen blev prinsessa:) va rätt okej, men aa inte direkt skitbra. men vi hade kul ändå vi:)


puss

onsdag

heeej:) hehe, skulle ju dansa imorse men lyckades kanske lite försova mej;) så somnade om och drog till skolan runt tio, hade svenska, lunch, so och franska. aaah va jag hatar franska. så jävla värdelöst. aja, sen drog jag ner ti ett möte i en timme. så har nyss kommit hem och ska snart käka, för ikv blire bio med bästa sanna.
så bloggar efter bion:)



puss

hehe

jag som tänkte imorse när jag vaknade att ikv ska jag faan gå o lägga mej skit tidigt så att jag får sova ordentligt. lyckades jag? nää, hehe. man somnar ju inte heller så fort man lägger sig ner:u så aa, läju somna om en timme kanske? minst. awesome-.- julia kommer va trött imorgon. bra gjort julia, bra gjort.
aja godnatt babes



puss

sthlm city

sthlm city är låten som dunkar ur mina högtalare nu:) aja, som jag skrev förut så blev  de repning idag. drog till robin o rasmus. fick skjuts av thord (?) tror jag han hette iallafall. kom dit, vi satt o gunga innan dom låste upp, sen repa dom o så. knäppte massa kort och drack cola:) typ två timmar senare drog vi hem, jag o rasmus tog bussen hem, och när jag kom hem så rulla jag chokladbollar:) så har tryckt i mej sånna nu, hehe. ska snart duscha tror jag.


puss

nu blire repning

nu blire repning för fullt;) see ya later bitch, nämen seriöst. repning två timmar. så bloggar när jag kmr hem


puss

ingen dans

de blir ingen dans, sanna hade ju som sagt ont i huvudet. och nää jag tänker inte åka dit själv
så ska nog s om jag kan göra chokladbollar:) om vi har allt hemma;)


Puss

tisdag

Heeeej, låg o snoozade imrse, typ aslänge. va hur trött som helst. men whatever. hann i tid ändå:) hade bara jobbiga lektioner hela dagen, så jävla drygt. hade bild sen, fyfan hatar bildlärarn. vill inte ens dit vafan.
aja, sen musik. sen slutade vi. så vi tog bussen hem o sanna har fett ont i huvudet så hon kanske inte går på dansen, då läju inte jag heller gå. men vi får se. ringde robin förut och de verkade som att dom äntligen skulle repa. vi kan ju hoppas på de. dom har ju spelning på fredag och dom måste ju repa innan de iallafall. så de blir nog idag kan vi ju hoppas. ska gå ner till stan, skitpepp. elr inte. men whatever. hehe bloggar senare. nu hoppas vi på att sanna blir frisk okej?


puss

outfit

vafan ska jag ha på mej imrgn? typ aa, inte en jävla aning. de måste jag nog ta och klura ut:) hehe, bloggar väl imrgn typ när jag kmr hem från dansen? kmr nog inte hinna mellan skolan och dansen. satt ni vet liksom. så runt halv sex-sex blire bloggning. loooove it;)



puss

me michis på ica:)

heej, drog ti ica me michis, fick skjuts av lena, taack:) väntade på michis där då, sen gick vi in och köpte de vi skulle sen drog vi hem till henne, log och mysade me lillis i sängen, hon låg värsta cp så hennes tass va typ på min hals:) men hon är så söt. skola imrgn-.- skit, sen blir dans direkt efter


pussen

måndag

heeej:) hade sovmorgon imorse, skönt skönt skönt. så fick sova en timme extra. sen blev de skolan, sanna den muppen är ju sjuk. men hade iallafall typ 3574 lektioner, sluta fem över tre. åkte hem hämta jonas och åkte in till stan. mötte upp pappsen och vi gick o käka på kebab city. så kom hem alldeles nyss, försöker få tag i sanna nu men hon är ju inte den bästa på att svara i telefon:O hehe aja, ska lämna massa böcker till henne o så.



pussen

-

2 and a half men på sexan om tio minuter:) de ska jag se iallafall, ba satt ni vet liksom


pussen

smink

jusste jag ska lägga ut lite bilder på de smink jag använder. men de tar vi någon annan dag:)


puss

foundations

De är ju så svårt att hitta en bra foundation som täcker och allt dedär.
så har letat lite bilder på dom som jag testat.

 

Max factor lasting performance, när jag köpte den så köpte  jag 106 tror jag? men den va för mörk för mej, sen tyckte jag att jag blev fläckig av den.

 


Isadora lift & cover, funkar inte, täcker inte eller nånting. man blir typ gul av den?



 dream matte mousse, den här använde jag jättemycket förut, & då tyckte jag iallafall den va bra, men de va ju ett tag sen. körde då  på färg 10 eller nåt sånt. den ljusaste tror jag att jag använde


Loreal true match. den är väl helt okej och man får ett ganska jämnt resultat.


max factor miracle touch, fick den av sarah tror jag. men den är för mörk för mej men annars tycker jag att den funkar bra, men om man inte är nogrann när man lägger på den kan man lätt bli fläckig.


loreal matte cashmere, den här har jag inte använt så mycket, nån bloggläsare som vet om den är bra?



nivea ideal finish, en av dom som jag gillar bäst. man blir inte fläckig och vill man bara ha på lite så lägger man på lite och då döljer den sådär och vill man ha mer täckande resultat lägger man bara på lite till:)


loreal, köpte en sån här för ett tag sen men man blir jättefläckig av den, inte alls bra.
fast min burk ser inte riktigt ut sådär? fast de är samma.


kommentera gärna vad ni tycker och vilka ni har testat:)


puss


söndag

Heeej babes;) vaknade för ett tag sen, en timme sen kanske? har suttit framför tv:n och sett på jims värld.
försöker få tag i robin men han sover väl troligtvis. som vanligt. nu sitter jag o dunkar ken ring, när började jag lyssna på han egentligen?;o whatever, han är bra. idag har jag ingen aning om vad som händer, blir stan imrgn me sanna iaf, blä, skola imrgn. fuck. ska snart hoppa in i duschen så jag vaknar.


puss

tråkigt

har haft dö tråkigt idag, har itne hänt ett skit, därav den värdelösa bloggningen, nu blire wallander elle nåt:)


pussen

lördag

heeej:) blev inge stan idag ändå:( men yäyä. små trött kan jag ju berätta.
hehe bloggar sen, har inge o skriva om nu

--

fett kallt ju:( iskallt inne också ju, elr så kanske jag håller på o bli sjuk elle nå:O men de vägrar jag att bli, så jävla jobbigt. blää, blev trött också, drygt. ska nog gå o lägga mej o se på tv snart elle nåt. typ smsa:)



pussen

friday i´m in love

hellu, tog lite längre tid än jag trodde. drog som sagt hem till michis, va där. busade me lillis. bestämde michis outift för imrgn, hon skulle iväg. sen tog vi bussen upp ti markus, va där. michis o han käka. sen drog vi ner ti affären  o köpte massa godis sen drog jag hem:) så sitter här nu o dunkar musik. imrgn blire nog stan på dagen? o sen får vi la se vad som händer. de tar vi då:)
somnade förresten halv nio igår kväll, småtrött kanske? jaa lite sådär då. men skönt va de. så är inte så trött nu:u hehe.


puss

bloggar sen

blev nyss bestämt att jag ska till michis nu, så bloggar när jag kommer hem:) sen nån gång alltså. om jag inte lånar michis dator. ni får helt enkelt kolla och se. see ya later bitch


puss


läxor

har precis gjort klart massa läxor, ska nog lägga mej o kolla på tv ett tag. har ont i huvudet som fan alltså.

iskallt

seriöst, de är svinkallt här. fryser ju fan ihjäl:O

du patrick

HAHAHAHAH sitter o kollar på youtube på svamp bob fyrkant
svampbob: du patrick är du också arg?
patrick: aaa
svampbob: va e de då?
patrick: jag kan inte se min panna


HAHHAHAHAHA jag dör

torsdag

heej, har nyss käkat och så. skitlång dag idag på skolan också. awesome(Y) halv fyra slutar vi liksom. kul kul.
värdelöst. aja, olov kom förbi ett tag också. drog hem sen
o ska väl kolla runt lite nu bara.


puss

fan fan fans jävla fan

fan fan fans jävla fan också, skulle titta när greys börjar igen, och då fanns de så man kunde kolla dom 5 första minuterna. fan, nu vill jag fortsätta kolla. eakajfajdad, faan. de börjar iaf den 30 september. då kommer jag sitta bänkad framför tvn iallafall.
nu ska jag tvätta bort sminket



puss

duschen väntar

heej, ska snart hoppa in i duschen, sen blire nog te och läsa på biologin lite tills imrgn:) hehe. sen blire väl bara att se på tv tills jag somnar;) love it. funderar vad jag ska ha på mej imrgn? mys kläder tror jag de blir, typ svarta mjukisar och en vit långärmad? awesome. vi kör på de.
hehe. sen får vi se va som händer efter skolan, stan kanske?



pussen

hahahah:)

michis läser min blogg, och michis tycker inte att hennes namn står med tillräckligt mycket förstår ni, jag pratar med michis i telefon nu:) michis älskar mej:) awesome. michis michis michis michis michis. äru nöjd nu michis?:)
hehe jag älskar michis. mest. älskar dej gumman<3

onsdag

heeej, småtrött man va imorse då. höll på o frysa ihjäl iallafall. svinkallt. klev upp o fixa mej sen gick vi ner ti bussen å åkte ti dansen. har ju "elevens val" första två timmarna på onsdag. värdelöst. fast de va fan kul imorse. första gången på dendär dansen och danslärarn va skitrolig. så de blir nog bra dedär:) sen hade vi massa lektioner o shit. satt o snacka me ronja på rasten ett tag. sen träffa jag rasmus, o sen när jag skulle gå upp ti sanna igen så kom arvid o tobbe o dom så jag satt med dom ett tag i elevfiket sen drog jag upp ti sanna o natali. hade fler lektioner sen sluta vi halv tre. så har ba kmt hem o sånt nu. har lust o åka nånstans:)
blev tydligen ingen repning idag heller? faan. aja


puss

tedags

nu ska jag göra te sen lägga mej framför tvn och smsa:) va jättelänge sen jag drack te:) måste upp tidigt imrgn också. faan.


puss

tisdag

heeej babes:) klev upp runt sju imorse kanske? ringde sanna halv åtta och då hade hon lyckats försova sig:) awesome. aja, åkte ti skolan, hade massa lektioner. hade bild sista timmen. är fan rädd för bildlärarn. allvarligt.
skitförbannad hela tiden:o omg. aja, musiken va inställd så vi drog hem, bytte om o shit. sen drog jag ner ti bussen och åkte in till stan, mötte upp sanna och gick upp ti dansen. dansade typ en timme elle nå? va helt slut. och när vi går därifrån så kmr en tjej från tidningen och frågar nån fråga och knäpper ett kort. så jag o sanna ska tydligen va med i tidningen på fredag?;o hehe, läju bli skitsnygg på kortet också:) awesome. haha
ikv händer nog inge spec trorja?


puss

måndag kväll

heeej, blev ingen repning fatt affe inte svarade i telefon, så visste inte vad jag skulle göra. slutade iallafall med att jag bytte om och åkte till michis. hon håller på med att göra om i hennes rum, så vi har målat hela kvällen:) kmr bli skitfint när de är klart. ida kom förbi  också, så hon hjälpte till med målningen. så min kväll har tillbringats på michis parkering/carport med henne ida och ett vitt skåp som skulle bli svart. så vi har bara suttit där och snackat skit hela kvällen, love it. sen körde ida mej på cykeln bort till hennes busshållsplats osså väntade vi där tills bussen kom sen cyklade hon hem och jag åkte hem:) så kom hem för en stund sen och ska snart hoppa in i duschen. typ  helt svart på mina händer nu av färgen. tjusigt:) hehe aja


puss

måndag

usch, måndagar måste ju vara den jobbigaste dagen på veckan? typ hur seg som helst. och man är alltid dötrött. så jävla segt. aja, hade sovmorgon imorse iaf. sen drog jag ti skolan, hade franska o massa lektioner. sen på idrotten träffa jag ida, tess o elin o massa folk. sluta typ tre elle nåt. så drog hem då. snackade lite me michis. nu ska jag snart käka och packa ner kameran och allt för snart blir stan me grabbarna från the viktorys för att fotografera dom:) ska bli skitkul. sanna skulle egentligen med också men lokalen är så jävla liten, hets. så hon får följa med på nån spelning ist:)
bilder kmr ikv elr imrgn


puss

varför funkar inte spotify?

varför funkar inte spotify när man behöver de som mest? jag sitter o pluggar också mitt i allt ståre lost connection. nää de va inget:) kunde logga in nu. hehe

on the road again

heeej, haha imorse vaknade jag typ halv elva? tyckte jag va skitduktig som vaknade själv då:) hahahah aa sen råkade jag tydligen somna om och vaknade halv ett:) kul liv. aja, klev upp då iallafall  och duschade och sånt sen sminkade jag mej och gick och mötte upp sanna och elin. snackade med dom ett tag sen drog elin och jag och sanna gick ner till bussen, åkte in till stan och gick där typ 2 timmar? köpte en vanlig vit långärmad bara. käkade på donken sen drog vi till birsta och kollade lite snabbt. har sett ett par jättesöta svarta pumps som jag vill ha. typ 300? läju köpa snart. sen drog vi hem så har bara slagit igång datorn och käkat nu. imrgn ska jag in till stan runt sju o knäppa kort på grabbarna i the viktorys. dom ville ha några kort och de är ju lättare  att knäppa när dom repar för då kan dom ställa sig lite som jag vill så att alla kommer med:) plus att bilderna inte blir underifrån som dom annars lätt blir då dom står på scenen och jag på backen:u men de löser sig. ska nog tjata så att sanna följer med också:)



puss

guitar hero

vi spelade guitar hero. jag äger allt och alla:) hahah noot. yäyä men whatever, de va kul.
måste fan snart gå o lägga mej, måste ju kliva upp hyffsat i tid imorgon så jag hinner duscha och fixa mej och sånt. sarah och stefan åker ju hem imorgon också. och sen på måndag äre back to school:( värdelöst. aja men måste dit iallafall. ska även göra några läxor imorgon också. typ svenskan tror jag.
nu ska jag lyssna på lite musik sen blire godnatt för mej:) vad har ni gjort ikv då?


puss

fortfarande trött

heej, fortfarande hur trött som helst. de suger. yäyä hoppas jag blir piggare imorgon. blir stan med sanna då:) nån som ska dit?



puss

trötter

heeej, haha typ hur trött som helst. klev upp runt halv tolv och har bara slöat sen dess. alla andra är på fotboll så jag har lägenheten för mej själv:)

kissebäbisar

heej:) åkte till linda förut för hennes katt har fått tre kattungar som jag skulle knäppa lite kort på:) hur söta som helst. och jim tyckte den ena skulle heta tjockleffe:) haha! ni kanske får se några pics sen när jag fört över dom till kameran. nu sitter vi iallafall och väntar på sarah och stefan.
jag har ont i ryggen. awesome. har suttit med photoshop ett tag nu:) har ni tur kanske ni får se senare;)
dunkar musik också. har fått låten fuck you på hjärnan. de är en såndär låt som fastnar liksom;)


puss

fredag im in love

Heeej:) yess de är äntligen fredag. har visserligen inte vart på skolan förutom på torsdag och idag. men ändå. fredagar älskar vi right?;) aja, hade bara massa vanliga lektioner idag. drygt. slutade tre så har ba sett lite på tv. ska snart "städa" lite. typ ta bort massa glas o shit. bloggar sen


puss

dricker te

Nu sitter jag o dricker te. ovanligt va?;) hehe. ska väl snart tvätta bort allt smink och lägga mej o se på tv en stund. men kommer nog somna på en gång:) hihi. aja nu vet ni de;) imorgon börjar jag fem över åtta. smådrygt kanske men yäyä. bloggar väl när jag kmr hem igen, och ska försöka lägga upp några bilder då också


puss


--

hahah, sitter o gör skitläxor nu. sånt där som jag missat typ. de suger. asmke också. snart kar:) stolt! yäyä. har städat lite också:) im pretty fuckin awesome


torsdag

Heeej, va faktiskt pigg imorse när klockan ringde. första gången;) haha. så klev upp och gjorde mej iordning. blev ljusa jeansleggins och en randig ginatröja och lite armband. helt vanligt. åkte till skolan och hade massa lektioner. sluta typ kvart över tre elle nåt:o så jävla drygt. kom hem o sånt. skulle ju egentligen till linda men de blev inte idag så får se när jag åker dit:) vet inte vad jag ska göra idag, vi får väl se;) ska egentligen inte sitta vid datorn, måste göra massa läxor-.- som jag missat sen jag va sjuk. och sen måste jag städa eftersom att sarah och stefan kommer imorgon. och jusste, stefan hade läst min blogg och tyckte att jag skrev såhär hela tiden: nu har jag ringt dom 3438479 ggr och dom svarar inte. ni vet dedär med 83487849 ggr. haha nu ska jag säga så hela helgen:) bara för att de är kul liksom;) hehe.


puss

im baaack;)

heeej, whiiihoo, jag är tillbaka nu! nu ska jag börja blogga som vanligt igen. mår mycket bättre nu och imorgon blire skola. sen åker jag till linda för att knäppa kort på tre söta kattungar hon har hemma:)
så imorgon kmr jag lägga in massa kort och sånt. ska troligtvis berätta lite om stockholmsresan också


puss

akuten

Härligt. blev akuten igårkväll. satt där halva natten. svinont i magen. kom hem halv tre elle nåt sånt. men vi vet fortfarande inte vad de är:) kuuuuul, tänkte bara meddela att jag lever och jag looovar att börja blogga snart igen.


puss

dålig uppdatering

heeeej, har inte kunnat blogga på hela helgen eftersom att jag varit i stockholm, & igår när jag kom hem måde jag jättedåligt och samma idag, så har bara sovit i stort sett idag. de suger. aja men nu vet ni att jag lever iallafall, bloggar såfort jag mår bättre




puss

typ torsdag

heeej bloggen. försov mej liite imorse, hehe. men skyndade mej och hann ändå;) faan va jag är bra. skills här då. yäyä, sen hade jag massa lektioner. sen drog jag hem o sånt. nu blire förhoppningsvis repning ikv. bandet vill att jag ska knäppa kort o sånt:) så om robin kan ringa upp nån gång satt jag vet hur de blir skulle va väldigt bra:) 
hehe, aja. jusste vet ni va som händer imrgn då? joo stockholm, jag åker till stockholm såfort jag kommer hem från skolan och stannar där över helgen, naaaajs:)  aja bloggar sen om hur de blir me repningen ikv


puss

--

Har grymt jävla tråkigt för tillfället kan jag ju lova-.- dryygt. ska snart hoppa in i duschen iallafall. sen blire tvn och te. massa te. te. te. te! awesome. aja, imorgon börjar man åtta och slutar halv fyra. låter underbart elle hur? de är de också. noot. skrev ju i förra inlägget att jag o sanna skulle åka iväg och göra en sak idag. men de blev inte så, men troligtvis blir de imorgon ist:) greeeat.


puss

Onsdag

Heeej, sanna kom hit typ nio? jag lockade henne hår o sånt där. sen tog vi bussen in till skolan. skolfoto idag. awesome. hade min nya rolling stones tröja, vanliga "stentvättade" jeansleggins o skinnjackan. och såklart lockat hår. de är ju bara att hoppas att de blir bra;) right? hehe. snart ska nog jag o sanna o göra en sak, som ni troligtvis får veta ikv;) hehe nyfikna va?


Puss

snart klar

Hehe nu är jag snaaaaaart klar;) får ju fan ont i armen av att sitta o locka massa hår ju! så jag gör lite pauser satt de inte blir så jäävla jobbigt;)


Puss

hemma

Heeej, hemma nu, elr har vart hemma ett tag nu:) sitter iallafall och lockar löshåret nu. de är ju sånt där skolfoto imrgn, fett drygt. aja och jag tror de blir lockat hår då:) lite gullit sådär;)
så ska se hur de ser ut när jag lockat klart de.


puss

duschat o sånt

Heeeeej, har nyss duschat och snabbsminkat mej och sånt. så om en halvtimme ungefär blire stan. dans:)
hehe så bloggar väl när jag kmr hem.


Puss

tisdag

Heeeeej, ska snart hoppa in i duschen för klockan 4(?) äre dans för mej o sanna:) hehe awesome.
aja,  bloggar sen


puss

RSS 2.0