26 juli

Fick lite panik när jag vaknade och såg att klockan var tre. jag skulle ju ut och träffa danny och linda. danny fyller 12 idag:) grattis bubben. så skyndade mig som fan iallafall:) sen kom linda och hämtade mig så åkte ut dit och käkade tårta o så:) härligt härligt.
blir lite roligare o blogga nu när bloggen ser "bättre ut". såg ju så tråkig ut förut. fast är inte helt nöjd med headern och allt men orkar inte ändra så de får se ut såhär ett tag nu. så vi får se hur länge jag orkar blogga nu;) kommer hur som helst inte blogga lika mycket som förut, så tråkigt o bara skriva vad som hänt under dagen och så.
 om några veckor kommer ulrika iallafall. kommer bli grymt de:D haha finns ju fan inge o skriva. nåt förslag på vad jag ska skriva om kanske?



xoxo

whoho

haha, gick ju rätt så bra dedär ändå=D fortfarande inte helt nöjd, men de där får duga:) ska försöka slänga in nåt inlägg här snart;)


xoxo

ny header påväg

haha, dålig uppdatering som vanligt här då;) jaja. nu har jag äntligen gjort en ny header. så bloggen lär väl se lite fucked ut ett tag tills jag fått till de. men snart så:) om jag inte råkar pajja hela skiten o radera massa viktiga koder o sånt för då lägger jag fan ner. då är de nog inte meningen att jag ska äga en blogg. haha.
wish me luck


9 juli

HAHA, såg att rubriken på förra inlägget är 28 maj, då det ska vara 28 juni. måste vart lite trött när jag skrev dedär. hahaha. Stannade hemma hos ulrika längre än jag trodde. Nu är jag dock hemma och kom hem i måndags tror jag. & nu är det ju gatufesten hela dagarna så då är man där och springer hela tiden. Hehe. Köpte 3dagars också. 700 spänn gick det på. Värt det? Jag tror fan de. Om 40 minuter går min buss in till stan där jag ska möta upp Sofia. Konstigt nog är jag redan klar. Brukar alltid sluta med att jag får springa ner till bussen bara för att jag är så seg. Kom hem runt 3 inatt tror jag och sov till typ halv 3 då sofia ringde o väckte mig. Lika bra de. Kan förhelvete inte sova bort hela dagarna. Skit fint väder idag också. Underbart. Haha enda anledningen till att jag bloggar är för att det sista alexandra sa igår innan jag gick hem var "börja blogga igen kvinna!"  haha. Så alexandra, nöjd nu?:)  Men ja, inga roliga kort har jag heller. Så, jaja. Nu ska jag läsa lite bloggar

xoxo


RSS 2.0