Sjuk som en bäver

Goddagens allihopa=) Tror ni inte att jag är sjuk, precis som jag sa. Igår när jag vakna kunde jag inte andas för jag va så täppt i näsan, och aa massa, så jag stanna hemma från skolan. Låg typ framför tv:n hela dagen, förresten så är min nya drog nässpray och litervis med the. Idag ska jag tvinga mamma att köpa glass också. Och halstabletter.  Och de är bara massa skit på tv:n hela tiden. Fast snart är de ugly girls sen vänner, och sen ikv äre två och en halv man, my name is earl & scrubs, bästa tv programmen, yeyeyeh(Y) så nu äre bara vänta tills dom programmen visas, och om ingen kmr me halstabletter och glass snart så kmr jag nog troligtvis att bli galen(Y) Ännu bättre de. & jag kan inte ens dricka min bravojuice för halsen kmr brinna då på riktigt. Så jag får nöja mej med vatten och apelsinsaft... Inte de bästa men skit samma, jag har nästan ingen smakgrejjs kvar snart så jag kan nästan dricka vad som helst=)
Jag tycker att jag ska bli frisk nu, visst tycker ni de också?(aa) Nu ska jag läsa några bloggar


Puss


=)

Heejsan:) igår skulle jag åka ti polar men så blev de inte"/ men aja, jag överlevde. Såg på nån film och snackade i telefon ist. Klev typ upp elva imorse. elr den kanske va tolv för min klocka hade inte ställt om sig till sommartid:p Gjorde frukost sen satt jag med och såg på tv. typ jims värld elr nåt. Va ensam hemma för jonas hade match tills på kvällen, Så jag köpte pizza=) sen har jag inte gjort så mke, tror jag kmr bli typ dunderförkyld snart. Kan knappt prata för de känns som om jag har svalt massa sandpapper och knivar och sen en himla massa salt... Sen har jag blött näsblod i stort sett hela dagen... Och haft ont i huvudet. aja, jag måste på skolan i vilket fall som helst, hoppas bara att jag inte tappar rösten helt... nu ska jag nog gå och lägga mej så jag kanske mår bättre imorgon.
förresten mina gratis sms tog slut igår;o fuck..

Puss

=)

Heejsan, alla kära bloggläsare. Började halv nio imorse, klev upp liiite försent men hann precis i tid:) yeeeeyh mee:D
Hade massa lektioner, hade matte sista timmen, sluta igentligen typ tio i tre, men våran lärare fick damp och lät oss sluta typ halv=) så då drog jag hem, sen tyckte jag och alex att vi skulle på birsta så då vare bara att åka dit. gick runt och kolla på massa fina kläder och käkade glass, sen när vi kom ut så såg vi att sista birstapendeln redan gått, så vi fick GÅ till ica maxi, men de va inte så långt som jag trodde, och där fick vi vänta typ tjugo minuter på bussen, Så nu sitter jag här, tror jag ska poppa popcorn om jag orkar, och se på nåt avsnitts sak, Och tvinga ulrika att ringa ti meej och va social:D

Funderar på att göra om min bloggdesign? om jag orkar, har redan gjort själva bilden, måste först fråga lite folk om de är okej att jag lägger ut dom bilderna och sen måste jag kma på hur man lägger in den:P HAHA,


Puss


Heeej=)

Heeej=) började 5 över tio imorse, sovmorgon:D:D:D klev upp gjorde mej iordning och mötte sanna sen gick vi ti bussen, Sen skola ti tio i tre, sen fick jag vänta på michis i femhundrasjuttioelvatusenår innan hon kom, sen drog vi ner på stan och va där ti typ 5 elle nåt. sen hem och åt och sen skulle jag ju städa, som jag sagt att jag ska göra i typ tre veckor nu, heh:P men ja började iaf, men aja, jag städar resten imorgon, elle nåt sånt(Y) Nu väntar jag på att den mest snabbaste personen i sverige ska ringa mej, nämligen ulrika, men som sagt hon är väldigt snabb eftersom att hon skulle ringa mej 19:40 för att va exakt, men då skulle hon torka BARA torka håret, men jag vet inte va hon har för megasuperdupervattenuppsugande hår som man måste torka i flera timmar för att få de torrt? aja skit samma, hon ringer väl om en timme elle två, nu ska jag plocka bort massa saker från min säng sen ska jag lägga mej och smsa lite=)
förresten så har jag sett sveriges snyggaste leggins på gina för trehundra spänn endast. ser ut som stentvättade jeans elr hur jag ska förklara de. dösnygga så jag måste nog införskaffa mej ett par sånna nån dag.


Puss

=)

Heeeej=) har inte gjort så mke idag, såg på two and a half men förut=)
Måste städa mitt rum också för de är väl liiiite stökigt-.-
Sen ska jag duscha trorjag, Imorgon får vi se va som händer, först skola iaf-.-


Puss

=)

Hejsan Hoppsan=) Klev upp typ halv elva elr nåt imorse och gjorde mej iordning, pappa sa att han skulle kma kl 12 men kom typ ett halv två, Min pappa är bäst på att passa tider(Y) han körde mej till färsta sen gick jag me elvis bubben hem till michis, han och lillis kom jättebra överens, dom ville väl helst busa och riva ner hela huset men de fick dom icke:P jag fika lite där sen satt vi och prata en stund sen kom pappa och hämta mej och vi åkte till pizzan o käka=) sen körde han hem oss, så nu duscha jag för ett tag sen, och ska nog tvätta hårförlängingen snart, funderar på att sätta i den imorgon om jag orkar:p vi får se hur de blir me de. fuck de är måndag imorgon-.- skola. hata. neej nu ska jag torka håret sen tvätta hårförlängningen,


Puss


=)

Heeej:) pappa kom och hämta oss imorse också åkte vi till farmor och åt middag. Sen hem igen, så kom hem för ett tag sen. Tror de inte händer så mke ikv. skulle ju igentligen ta me elvis till michis så michis hund lillis och elvis fick leka lite. men jag går dit imorgon ist=)




Nu ska jag lyssna på musik och kolla igenom bdb.

Puss


=)

Heeeej=)  såg nyss klart filmen walk the line för typ 243 gången, jag älskar filmen och låtarna och ALLT. filmen är underbar.
Åker till pappsen imorgon=) sen får vi se vad som händer, Nu ska jag nog gå och lägga mej innan jag somnar,
skriver imorgon


Puss

=)

heejsan hoppsan=) gick ut och mötte michis och tess typ halv åtta elle nåt, vi gick ner till city gross för dom skulle tjocka godis=) jag fick dricka av michis:D dom tog bussen vid halv nio och jag gick hem, Sen duscha jag och nu sitter jag här.
Ihelgen åker jag till pappsen tror jag, elle jag åker nog dit på lördag. sen trorja att vi ska käka hos farmor på söndag elle nåt-.- läju smsa ti mej då?(aa), neej nu ska jag torka bort sminket och torka håret,


Puss

=)

Hejsan hoppsan=) jag är lycklig, de känns som att de är vår ute:) jippie, jag såg helt torr asfalt idag, och de va längesen jag såg de kan jag säga. Och igår såg jag gräsfläckar:o underbart, skulle ju va mest perfekt om de är sommar imorgon när ja vaknar, men de läju inte hända"/
Hade engelskaprov idag, gick faktiskt bra:D Och de va hur skööönt som helst ute idag=)
I helgen får vi se va jag hittar på, tydligen så ska vi på middag hos farmor för hennes man har fyllt 65 trorjag, grattis iaf=)


Puss

=)

Hejsan hoppsan=)
Skola idag igen, började tio över åtta me handledartid, och helt ärligt så fattar jag inte varför vi ska ha handledartid på tisdagar, vi är där typ tjugo minuter och dom säger vilken läxa vi har-.- fel o kma ihåg de själv elle? så kunde vi ha lite längre sovmorgon, men näää.
Hade massa lektioner idag, sluta tio i två och kom hem, och skulle låsa upp dörren, och tror ni jag hade nyckeln me mej`? Näää, så tio i tre kom mami hem och låste upp. skulle åka till michis men så blev de inte...
Mamma ringde till tre idag igen, och idag sa dom att man behövde ha pengar på kortet för att kunna skicka sms,
VAFAN HETERE DÅ GRATIS SMS? VAVAVAVA?
så mami fyllde på me 75 spänn, tacktacktack<3
nu ska jag se på ett oc avsnitt elle nåt,

Puss

=)

Heeejsan=) började halv nio imorse, va faktiskt ganska pigg när jag vaknade:)
Hade massor me lektioner och tydligen så har varenda människa som går i nian på våran skola fått för sig att jag rappar? HAHAHAHAHAHA läju hända.
Efter skolan åkte jag till stan me michis, gick och kolla lite, och jag köpte ett linne, va inte där nå länge alls, typ en timme. Sen åkte jag hem och åt pizza som mami gjort och såg på greys.
OCH JAG HATAR ÄCKELTRESKITSAKEN IAF.
kul att jag har 1900 gratis sms kvar, tror ni jag kan skicka dom? nää.
och då ringde mami dit och då skulle tjejen hon prata me skicka några uppdateringar, och jag installerade uppdateringarna och slog av och på telefon precis som hon sa att man skulle, tror ni de funka? nää.
och då ringde mamma igen,och killen fattade inte vad felet var och grejjer:S tillslut sa han att han skulle skicka massa nya inställningar och uppdateringar, Och jag fick EN INSTÄLLNING, OCH VET NI VA DEN VA FÖR? JOO MMS.
Men jag tänkte, äsch den kanske funkar med mms inställningen, så jag slog av och på telefonen en andra gång och testade skicka ett sms, tror ni de funkade den här gången då? NÄÄÄ, BRA DÅ VET VI DE. SKITJ'VLA TRE. KOMMER DÅ ALDRIG MER NÅNSIN SKAFFA DE IGEN IAF. Och då ringde ju mamma en gång till, och tror ni inte då att dom stängt för dagen(Y)? JOO


Puss

=)

Heeej=) åkte till michis förut iaf, gjorde väl inte så mke där... Kom hem för en timme sen kanske.
Skola imorgon-.- fuck
Men aja, får se va jag hittar på imorgon=)


Puss

=)

God morgon=)
Vaknade för en stund sen typ. Igår skulle jag se på oc och börja se säsong fyra, men tror ni jag hittade den? nää.
Så då såg jag på juno, faktiskt bra. har sett den en gång innan och jag kom ihåg att jag tyckte den va bra så då såg jag den. Skulle även se waitress men jag orkade inte.
Får se om jag åker till michis idag, tror de blir så. Skulle ju dit igår, men då blev de så svamligt eftersom att mitt busskort är trasigt och m jobba så då liksom gick de inte. Men hoppas jag tar mej dit idag iaf=)
Nu ska jag gå och duscha och sminka mej och sånt kul(Y)
Läju skriva sen


Puss

=)

heejsan=) igår spenderade jag kvällen med att titta på oc, äta popcorn, smsa och prata me ulrika.
Ska väl snart åka till michis trorjag.
Är fett sugen på en pizza, nån som vill köpa en?
Alltså de är helg! helghelghelghelghelg! Jag älskar helger alltså, så jävla skönt att sova. och slippa skolan.
Neej nu ska jag ringa till michis satt hon är hemma när jag kmr,


Puss

=)

JA MEN HETS, KUL ATT JAG HADE SKRIVIT ETT MEGALÅNGT INLÄGG SEN GÅR DE INTE ATT SKICKA, SÅNT ÄJU KUL, SÅ NU HAR INTE JAG NÅN JÄVLA LUST OCH SKRIVA SÅ FRUKTANSVÄRT MKE NÅ LÄNGRE, SÅ DEHÄR KAN JU DÖ=)
aa men jag skriver sen elle nåt,


Puss

=)

Heeeeej=) va och kolla på the victorys igår=) fett bra va dom, bilder kmr sen:)
skola idag då-.-
tycker verkligen att ett till lov skulle sitta passande nu, synd bara att de är typ 4 veckor kvar eller nåt-.- GE MEJ PÅSKLOV NU!
blev ju inte att jag åkte upp till ulrika på sportlovet så kanske åker dit nu på påsklovet ist. får se hur de blir.
Har fett tråkigt nu, michis och ida kom förbi förut men ida vart tvungen att åka hem så dom åkte nångång vid fyra. Läju ska gå och duscha snart trorjag. börjar halv nio imorgon-.-
Faan ge mej sovmorgon...


Puss

på skolan

Heeej, sitter i datasalen nu och ska precis sluta.
Har haft so och vi skulle hitta en artikel att redovisa om, jag tog nån om rihanna och chris brown.
Läju gå bra och redvisa(Y) har idrott nu sen slutar vi:D yeyeyeyeh, fett bra.
Tror de blir stan me michis eftersom att de inte blev de igår.
Aja läju skriva när jag kmr hem om jag hinner=)


Puss

=)

Har uppdaterat jättedåligt nu ett tag, förlåt"/

Skola idag-.-  Hände väl inte så mke, läju ska ut me michis snart,
Aa jag tycker de ska bli lov nu igen.
Fick en jättefin hårförlänging av sarah, tacktacktack:)<3 läju ska använda den när jag blir blond, förlängningen är blond, men den är äkta så jag skulle kunna färga den till min hårfärg, men icke de, jag ska ju bli blond och då passa de ju perfekt:)




Jag saknar min voffsing, Måste åka o träffa han snart:)
Kolla hans huvve och kolla mitt, hans är typ dubbelt så stort:o
Va typ helt osminkad när jag knäppte kortet men yeyeyeh,



Puss


=)

heeey=)
åkte till pappa igår ett tag, åkte hem vid fyra för då kom mammas bror och hans tjej, så dom ska stanna tills imorgon.
Igårkväll hände inte så mke, såg på film bara typ. Åkte till birsta idag, köpte bara en foundation för min gamla tog slut..
De va nivea iaf,  skriver mer sen, ska ut och möta michis


Puss

=)

Heeeeej=) vakna för typ en timme sen elr nåt, Och nu tänkte jag göra mej iordning. Tror de blir stan sen me robin. Men hans nummer funkar inte elr nåt:S går inte att ringa. och kan inte hans hemnummer, fuuuck. Aa ska sminka mej nu, så kan jag ringa han sen och se om idijaatan svarar elr inte=)


Puss

Fan tre dagar sen nu:o

Heej, Fan tre dagar sen man uppdatera, trodde jag skreg igår, men tydligen inte, Jaja, Har ju varit mke me michis, åkte till michis i söndags, vi åkte till ica och köpte godis och sånt, sen hem till henne och såg på film och spela massa sonic;) måndagen spenderade vi på sjukhus, michis hade fått urinvägsinfektion så där blev vi sittandes hela dagen, kom hem på kvällen och åt sen åkte jag hem me  bussen och sen åkte vi till pappa och hälsa på, sen vidare till donken käka sen hem igen, Idag blev de birsta me kristin, Åt pizza. Hade ju planer på att shoppa men icke de.. ett puder fick jag nöja mej med, kunde inte hitta nåt annat. sen kom micke och vi åkte till max och köpte hamburgare sen till pappa och käka där sen hem igen. Nu väntar jag på att michis ska bli klar så vi kan dra ut. Polar i lördags va fett kul iaf=)


Puss

RSS 2.0