28 maj

alltså jaaa.... kan fan inte sova:o vänt på dygnet litegrann alltså. så kan de gå. ulrika sover. jag sitter o ser på hemsökta hus elle nåt sånt skit. funderar på o väcka ulrika med en hink vatten;) hämnden är awesoooome:D hon kom hem från jobbet förut och tokringde på klockan BARA för att hon visste att jag låg o sov. elaka människa.
myggen häruppe måste gilla mig. är så sjukt myggbiten så fyfan. kliar hela tiden och jag kommer bli galen:(
ska tydligen bli jättefint väder hela veckan så bara för mig att fixa till min sömn så jag sover då alla andra sover, så man kan hitta på nå kul på dagarna.


xoxo

26 juni

Heey, 2 veckor sen jag skrev något. Skolavslutningen vart jättebra, ska försöka slänga upp lite bilder när jag kommer hem igen;) Nu sitter jag hemma hos ulrika och har varit här sen i onsdags. Åkte med bussen 8 på morgonen och var framme i kalix klockan 6. Sen en timme från kalix hem till ulrika. Haha. Var ju lite segt o åka så länge.. Vet inte riktigt hur länge jag blir här men åker väl hem nån gång nästa vecka. Gatufesten börjar ju den 5 juli. & dit ska jag iallafall:) Hehe. Har varit o hyrt 2 filmer så ikväll blir det filmkväll. jättefint väder här, skitvarmt. Igår var det typ 40 grader. Hur skönt som helst. Jaja tänkte bara uppdatera lite så ni vet att jag lever. Nu ska jag läsa lite bloggar


xoxo

10 juni

Imorgon är det avslutning. Känns verkligen inte som det men glad är jag. Klänningen är fixad, "koftan" är fixad, skorna är fixade. Allt är nästan klart:) Imorgon åker jag till sofia och hon får locka mitt hår:) FYFAN VA SKÖNT:D Kameran ligger på laddning nu. Ska försöka visa er lite bilder också. Så ni får se klänningen och de. Nu ska jag hitta på nå roligt.


xoxo

9 juni

9 juni=) vart är sommarvädret då? Jävla skitväder. Regnar ju. För mig gör de väl inte så mycket, mindre kul för dom som tog studenten idag. men jaja, bara hålla tummarna på att det är sol på fredag i alla fall. Fick klänningen för ett tag sen. Blev less så jag tänkte sälja iväg den då den satt lite konstigt. Men jag har lyckats lösa det så den sitter som jag vill=) inga skor har jag köpt, men har ett par vita klackar så de löser sig ändå. Sen träffade jag alexandra idag också. Ska få låna en svart bolero/kofta av henne. Tack alexandra, du är världsbäst! Färgat och slingat håret jag hunnit göra också. Första gången jag går till en frisör och blir nöjd. Så dit kommer jag gå i fortsättningen också. Sista veckan i skolan nu. Haha är ju egentligen totalt meningslöst att va där överhuvudtaget den här veckan. Vi gör i stort sätt ingenting. Men jaja, vi slipper ju prov och inlämningar då alla lärare skickat in betygen.

I helgen var de cruising inne i stan. Träffade mycket folk också!:) sånt gillas. Men var ju skapligt trött när jag väl kom hem. Så äre:) ska väl snart ut och träffa alexandra, snacka lite skit med henne och hämta koftan.

Imorgon är det vårshow och sen avslutning på fredag. Kommer bli grymt.  Sen slipper jag skolan bra många veckor.

 

Tack alla som ringde, smsade & kommenterade på facebook igår!=) ni är bäst


RSS 2.0