Måndag

Heej, trött som satan imorse alltså! fick dra mej själv upp ur sängen men de gick ju bra. fram till att jag kollade ut genom fönstret och såg att de minsann va minst en halvmeter snö! och inte nog med de. de va snöstorm också. jodå. men som tur va så fick jag o sanna skjuts av lena. tack tack tack. så vi åkte till skolan och såg på film. typ flood hette den. va helt okej. iallafall när vi sett halva filmen så går brandlarmet. jippie. va ba dra på sig jackan igen och gå ut. två brandbilar kom. brann de? nää. så vi fick stå där ute och frysa arslet av oss helt i onödan. aja, vi gick tillslut in och såg klart filmen. sen hade vi juldans. hahah vilket skämt. vi dansade typ tusen danser? och i slutet (alltså den längsta dansen som tar ett halvår ungefär) fick jag dansa med en kille som gick i ettan? haha. sanna med! de gick ju grymt. vi ägde. närå inte direkt. men vi kan ju låtsas att vi gjorde de iallafall.


bussresan hem som brukar ta nån minut tog en timme! den ni. nä fyfan va jobbigt de va. de va ju som sagt snökaos ute. så vi kommer hundra meter kanske sen äre stopp. för tydligen så hade en lastbil kört fast i rondellen elr nåt sånt. så tillslut fick bussen köra världens omväg och då såg vi på motorvägen att de va minst tre olyckor på vägen. elr dom hade kört fast typ. vi såg inte riktigt. men polisen va exakt överallt iallafall. så där får vi köa i 45 minuter innan vi äntligen kan fortsätta.
och sen när vi kommer längre fram så har en buss kört över på fel sida och typ kört fast?:o men dom tog sig loss på en gång så de va ba att fortsätta. en timme för att åka den vägen som tar nån minut egentligen. sjukt jobbigt. vill inte ens veta vilket kaos de lär va på vägarna nu. och sanna smsade faktiskt mej imorse och sa stå inte så jävla  nära vägen för de är halt! de hade hon rätt i.

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mej?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0