13 april

åh, så skönt att snön äntligen börjar smälta, jag kan gå i mina tygskor och dessutom så slipper jag dunjackan.
hur skönt som helst. jag sanna och natali satt ute idag på lunchen. så snart är de sommar igen:D:D längtar!

11 april

usch, redan söndag. vilket innebär skola imrgn. vill inte:( haha, jag och sanna har iallafall räknat ut att de är 9 veckor kvar till skolavslutningen.


igår runt halv 11 kanske, gick jag ut och mötte michis. sen träffa vi sanna, amanda och natali så vi satt o snacka med dom. gick hem typ 12 för att jag höll på o frysa ihjäl i mina tygskor:/ haha lyckat de. såg på flickan som lekte med elden igår också. helt okej. idag åkte jag på birsta med alexandra också men glömde kameran hemma som vanligt.. vi gick runt och kollade, käkade donken o så:) gick bort till skopunkten också. kom hem, käkade och sen gick jag ut o mötte upp sanna. fick tillbaka massa mappar som hon haft hemma hos sig. hahahaha. sen satt vi bara o snacka skit. elin kom dit, sen kom johan, fredde o dompa också. så nu har jag precis duschat och sitter o läser massa bloggar och lyssnar på musik. måste upp tidigt som faaan imorgon:/ har en känsla av att jag kommer va jävligt trött. hahah jaja, finns inte så mycket att göra åt de.


xoxo

6 april

heej:) några dagar sen jag bloggat nu, men precis som jag skrivit förut så tänker jag bara blogga då jag själv vill och känner för det. inte för att jag måste publicera nåt inlägg om dagen. de är inte ens kul.

jag är trött som fan. har inte sovit på typ 30 timmar eller nåt. orkar inte räkna. trött är jag iallafall. väldigt jävla trött. haha, finns inte så mycket mer att skriva om. några nya roliga bilder har jag inte heller. så ni får vara nöjda med dehär:)


xoxo

2 april

haha, bloggar från mammas minidator nu för att min dator har blivit skitseg. måste föra över alla bilderna och allt jag vill ha kvar på nåt usbkort eller nåt sen ska jag rensa hela datorn. har inte gjort nånting idag:o klev upp typ två eller nå? fint de:)



haha, får bli en bild på mig från typ juli? åhh, saknar mitt blonda hår!

xoxo

målar naglarna

sitter och målar mina naglar nu:) saknar mina långa fina naglar:(
hade äntligen fått dom precis så som jag ville ha dom, sen började jag på coop och där var de ju bara att glömma långa fina naglar. alla naglarna gick av på en gång:/ så jag fick fila ner dom. men nu när jag slutat där ska jag börja om igen så naglarna blir långa igen till sommarn:)
jaja, bjuder väl på en bild på hur naglarna såg ut innan dom gick av.

brukade ha vitt egentligen men va så less på de så jag testade att måla svart istället.


och en gammal bild där jag målat med vitt:)


xoxo


1 april

1 april idag. nu äre snart sommar:D haha.

vill göra om bloggen. ha nåt annat än svart. kanske vitt. eller ljusrosa.
jag vet inte. jag kan inte bestämma mig. har inga fina bilder heller.
får se hur de blir. ska sätta mig och leta efter nån bild jag kan använda.
finns ändå inte så mycket att göra då jag är sjuk:) haha.



xoxo


RSS 2.0