Tisdag

Heeej=) Alltså gud va jag har blitt dålig på att blogga;o men jag lovar jag ska bli bättre=)
heh imorse snozzade jag en timme utan att jag kmr ihåg de;o Klev upp typ halv sju och fick stressa lite men jag hann med allt eftersom att sannas mamma var så snäll så hon skjutsade oss. Aja, kom ti skolan iaf och hade handledartid.
sen fysik som vi hade fett roligt på;o haha tack vare joel. sen franska som är totalt värdelöst-.- Sen typ matte, lunch, so och idrott. vi hade beeptest på idrotten där man testar konditionen. & eftersom att jag har lika bra kondition som ett kylskåp så klarade jag mej inte särskilt länge. Haha de va 24 nivåer och jag klarade till nivå 2:u Hade kunnat fortsätta men orkade inte:p heh, sen kom jag hem o då åkte vi ti birsta för jonas skulle köpa nå jävla skor till fotbollen. sen gick vi ner ti cubus för jag vart tvungen att köpa sånadär ballerina strumpor. ni vet sånna som är formade som ballerina skor så de inte ser ut som att man har några strumpor på sig? sånna köpte jag iaf. Sen åkte vi o tjockade sibylla=D Sen hem, har faktiskt gjort massa läxa, stoolt. Sen såg jag på ugly betty och desperate. Bästa programmen. funderade på att se christine men är så jävla trött på morgonen så då hade jag vart död om jag sett de:p Så nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner under täcket och smsa ett tag.



Puss

Måndag

Heej=9 guud de blev ingen bloggning igår;o förlåt. Men berättar om gårdagen nu ist. vaknade tio i ett:u aja, klev upp o fixade mej sen åkte vi på skopunkten, jag köpte ett par jättesöta ballerina (bilder kmr). Sen tog jag bussen bort ti michis. va där, kom hem typ tio sen käka jag sen gick jag o la mej o smsade:u aja idag vaknade jag nån gång tidigt imorse iaf;u klev upp o fixade mej sen tog jag bussen ti skolan, hade hundrasjuttioelva lektioner, slutade tio över tre men hade äckelsamtal-.- Gick väl sisådär. men aja shit the same. så kom hem för typ två timmar sen och nu väntar jag på att maten ska bli klar innan jag svälter ihjäl:o Bloggar sen


Puss

Lördag/söndag

Heeej=) förlåt för kass uppdatering, elr snarare ingen uppdatering idag. men jag har helt enkelt inte haft tid för datorn o bloggen. Iaf, så klev jag upp halv tolv  elr nåt imorse o fikade o sminkade mej & packade ner kläder & smink. Sen åkte jag o michis bussen. köpte hårfärg på ica maxi & massa. Sen färgade jag håret. är fortfarande inte blond men är skitfint blond i hårbotten men thats it. elr har blivit ljusare i hela håret men inte blond. aa, sen fixade vi oss & sen åt vi fläskfile o potatisgratäng=) fett gott. Sen tog vi bussen från michis in ti stan, o upp ti polar. Va skitmke folk & hade fett kul. Sen nån gång vid tolv åkte vi hem. så kom hem för en halvtimme sen elr nåt. Är skit trött nu:p Imrgn blire michis iaf. får se va vi hittar på. kanske dyker upp nån bild från polar imrgn.


Puss

=)

Heeejsan=) Vad tycks om nya bloggdesignen och headern då? är inte riktigt nöjd men de får duga. eftersom att vi går mot varmare o ljusare tider äre inte mer än rätt att fixa en ljus design=) Nu ska jag o sanna ut ett tag, får se va vi hittar på=) läju bli gården elle nåt. bloggar ikv elr imrgn


Puss

Bloggen fixas

Bloggen kan se lite konstig ut just nu men de är bara för att jag gör en ny design=)


Fredag!

Heeeeeej=) Fredag idag=) yeeeeeeeeeeees!
Hade inte alls nån lust att gå på skolan idag, men de har jag ju aldrig, klev bah upp för de är fredag. Hade massa lektioner. Sen skulle jag o sanna gå hem men vi fick skjuts av tobbe=) taack. Så nu sitter jag här, ska färga mitt hår snart också=) Skönt att vi bara går måndag, tisdag & onsdag nästa vecka, fett skönt=) Men nu ska jag tjocka glass=)


Puss


Torsdag

Heeejsan=)  torsdag idag, vilket innebär fredag imrgn, whoho! Dagen har väl gått sisådär. va ganska segt o kliva upp imorse men tillslut gick de=) Massa lektioner, sluta tio i tre elle nåt sånt. jag o sanna tog bussen hem. Jag åt glass. tänkte sola men de blev ju molnigt"/ Så jag satt mej vid datorn. får se om jag ska ringa alex o höra om hon vill hänka ut. så jag bloggar ikv elr imorgon


Puss

Onsdag

Heeej alla bloggläsare=) Började tio idag, grymt skönt me sovmorgon=) Gick o mötte sanna och sen gick vi  ti bussen. Hade några lektioner, sen hem. slutade två för vi sista lektionen va inställd:D så jag åkte hem o la mej på balkongen o sola lite. Sen åt jag och nu sitter jag här, heh:u min dag va inte så värst intressant:p men nu ska jag iaf göra svenskagrejjen, och jag ska satsa på mvg(aa) så önska mej lycka till. men jag ska minst ha vg iaf. så ska plugga lite nuja.



Puss

=)

Heeej igen, alexx mådde inte så bra, så då blev de att jag gick o mötte den andra alex ist, vi gick o köpte x-ray o satt o snacka om typ massa=) sen vid halv nio gick jag hem, pratade me sanna i telefon o sånt. Sen har jag suttit här en stund o nu ska jag gå o duscha. inga kort får ni heller"/ är jättedålig på att ta me mej kameran, skäms på mej. Måste bli bättre på de. men nu ska jag duscha.. bloggar imrgn



Puss

Tisdag

Heeeeey=) Började tio över åtta imorse, fett trött. Osså blir man ju inte piggare när man ser att de inte ens är bra väder.. Men de blev bättre sen, Hade massa lektioner och handledarn sa att de va *Host* skolk på idrottsvalet, Men de är deras egna fel för att jag inte fick byta(Y) Nu ska jag fixa håret lite snabbt sen ut me alexx=) läju gå ner o köpa x-ray;)
men bloggar sen



Puss

Måndag

Heeej=) har inte hunnit blogga idag:u
Aa började halv nio så klev upp nån gång o gjorde mej iordning, sen gick jag o mötte sanna sen promenerade vi ti bussen, och vänta där, sen ti skolan & hade massa lektioner. Och sista lektionen som va franska va inställd:D:D:D
Är så jävla less på franskan nu, fattar ju fan inte ett piss. ingen ide o gå dit ens-.- aja, jag o jackie drog ti stan iaf, träffa wille lite snabbt. han är typ tre meter;o sen gick vi o kolla lite, köpte en foundation som verkligen behövdes för min va ju slut, men sen kolla vi lite till sen gick vi på donken o tjocka glass, sen bussen hem. Hann bara hem o äta och kolla igenom bilddagboken sen ut me alexx, gick ti city gross o köpte x-ray, sen snacka vi massa och jag kom hem för en stund sen. Ska se på tv ett tag sen sova, är grymt trött. bloggar imrgn


Puss

=)

Heeej darlings. sminkade mej&fixade håret förut, Dagen har vart helt okej, man blir ju så mkt gladare och piggare när de är varmt och solen skiner, Så underbart.


 

Haha fråga mej inte vad jag gör på bilden;o
knäppte den innan jag åkte ti ulrika tror jag



Hehu:u en till snygg bild

Nää nu ska jag nog kolla på några bloggar elr nåt annat skojjsigt.


Puss

Söndag

Heeej=) idag äre söndag och kanonfint väder, vilket innebär att jag måste ut och hitta på nåt=) vad vet jag inte men jag tänker då inte sitta inne. Kanske åker en sväng förbi michis... Vill ju färga mitt hår också.. Vi får se hur de blir me den lilla saken, men jag tänkte bara skriva ett kort inlägg, för nu ska jag gå och sminka mej=)
bloggar sen


Puss

=)

Heej igen=)  gick ner ti bussen o stod där ett tag, de är kanonväder här=) hur underbart som helst, iaf så hade jag på mej mina ljusa jeansleggins från gina
en rödosvart randig långärmad från hm
min bruna skinnjacka=)
Japp ungefär så ser dagens klädsel ut, får se om jag orkar lägga upp nån bild;) Aa jag är ju som sagt orangehårig vilket jag tycker är sååå fint, noot. men shit the same, skola på måndag. vill ju verkligen inte se ut såhär men:u finns inte så mke att göra, vill ju ogärna tappa håret.. Får se hur de blir. Hm, jag vill hitta på nåt ikv,  men de finns inge o gö..  ingen ä ju hemma:( men vi får se va jag hittar på. nu ska jag lyssna på musik,


Puss

Lördag

Heeej=) Imorse klev jag upp typ halv tolv elr nåt sånt, fikade o grejjs, sen färga jag mitt hår, och de blev ingen skillnad, elr joo, de blev en mer stark orangefärg så mitt hår lyser nu, hehu:u yeyeyeh och de är skola på måndag-.- så jag tror att jag färgar de askblont o gör slingor elr nåt sånt.. Så sen får jag vänta tills jag kan färga de igen..
Nu har jag precis sminkat mej och sånt, och snart ska jag gå ner ti bussen, för jag ska åka ti michis tänkte jag=)
Hon har ju skaffat marsvin så jag måste kolla på dom=) Sen får vi se va som händer, nåt birsta blev de inte idag, får se om jag tar mej dit imrgn.. Men nu ska jag klä på mej. bloggar ikv=)



Puss

Fredag=)

Heeejsan, hade inte tid att blogga igår men jag berättar lite om gårdagen nu ist=)
Ulrika hade en lektion så hon åkte ti skolan, medans jag låg hemma o sov:u tänkte igentligen duscha men va så fasligt trött så jag sov en timme ist;) Klev upp runt halv elva. käkade frukost & skrattade lite åt ulrika, hon läste nämligen baksidan på leverpastejsförpackningen, och läste att de innehöll nåt me grisfett elr va de nu stod:p och svamp! hon äter inte svamp, har aldrig ätit och kmr aldrig äta. Tror hon fick sig en liten chock när hon insåg att den goda leverpastejen innehåller svamp, stackarn"/ hehu;u sen satt hon o sa att hon tyckte leverpastej va äckligt för dom där minismå svarta prickarna som är svampen, som förövrigt inte smakar ett piss... Och jag försökte säga att de smakar likadant som för fem minuter sen då hon tryckte i sig en macka. Aja nu äter hon inte leverpastej nåmer.

Sen hoppade jag in i duschen och sedan sminkade jag mej och fixade mitt vackra gulacpdamphår, och packade ner alla sakerna, sen tog vi bussen ti tilda och ulrika åkte ti sin mamma, skönt att jag fick mottagning på telefon igen=) Sen i kalix så fixade jag en blogg till min kusin, matilda, www.matildasberg.blogg.se De ska inte va ett s därimellan igentligen men de blev nåt fel tror jag:P men aja, fixade hennes header och allt sånt kul. Fattade ingenting först om hur man gjorde men sen gick de liite bättre;) Sen på kvällen blev vi sugna på kladdkaka så vi cyklade (!) in till "stan" och köpte kladdkaka o grädde=) Sen åkte vi hem och tjockade de=) aja sen gick vi och la oss, eftersom att jag vart tvungen att kliva upp skit tidigt.
Tilda väckte mej typ halv sju elr nåt och då klev jag  upp och sminkade mej och sånt, sen vid åtta åkte vi till bussen där sabina lämnade av mej, Sen satt jag på bussen tills klockan 6 då jag äntligen va framme-.- Skitsegt o sitta på bussen hela dagen, men.. Hade tur iaf så jag fick sitta själv hela tiden=) Va skitorolig att nån skulle ta väskan som jag la där bak för den va så stor... Men den va kvar när jag kom fram=) Aa micke o michis hämta mej på busshållsplatsen och sen begav vi oss hem, jag käkade middag och sånt. och nu sitter jag här. Imrgn blir de troligtvis birsta för jag måste ha en ny foundation, och sen åker jag nog till michis, men mamma måste färga mitt hår först för jag vill inte gå ut såhär där alla känner mej;o

Hehu:u liiite långt inlägg kanske men shit the same, bilder kmr väl imrgn elr nåt. Orkar inte leta sladden nu:p
Nu ska jag läsa massa bloggar och kolla på bdb och sånt.


Puss

=)

Heeej igen=) nångång vid sex gick jag o ulrika på promenad, gick ti ica o köpte x-ray o glass=) sen satte vi oss i solen o njöt av glassen o drickan, sen gick vi runt lite. imrgn åker jag ti tilda, o sabina får färga mitt hår=) så jag blir blond, före o efter bilder får ni sen=) nu sitter ulrika me läxor, och jag sitter här=)

hittade en sida som jag tycker ni ska bli medlem på:http://www.viraltrafik.se/?glitterinheaven
Gå in och läs för jag orkar inte skriva om va de är, men man får fler besökare på bloggen  iaf=)
Men nu ska jag kolla lite på bdb och sånt


Puss

=)

Bikini eller baddräkt? - bikini
Hängmatta eller solstol? - båda
Brunt eller blont hår? - blont
Shorts eller kjol? - beror på
Linne eller T-shirt? - beror på där med
Utsläppt eller upp satt hår? - båda
Brun eller vit? - BRUN!
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - spela inte  nån roll
Sommarfärg - ljusa färger?
Liseberg eller grönalund? - har bara varit på grönan
Sommarsöt eller sommarsnygg? - båda
Varmt eller svalt på sommaren? - VARMT!!!!
Soligt eller molnigt ? - SOLIGT!
Hav eller sjö? - hav trorja
Vatten krig eller vatten spridare? - vattenkrig 
Cola eller fanta? - båda
Flipflopps eller ballerina? - ballerina
Båt eller husvagn? - båda
Sommar eller vinter? - summmmmer
Bada från strand eller brygga? - strand
Solbrända killar lr vita killar? - solbrända
Tälta eller sova inne? - tälta =D





har inget att göra så jag gjorde nå sommargrejjs=)
puss

Onsdag

Heeej^^  Igår när vi lämna tillbaka filmerna hyrde vi en till:u den hette 2:37, den va ganska bra, inte den bästa filmen jag sett men den funkade, sen såg jag på massa tv och sånt, vi somna typ två inatt elr nåt, hehu:u vaknade tolv o då åt vi frukost o grejjer, Nu håller ulrika på me alla sina läxor, men de är sol o värsta fint väder så jag tror vi ska klä på oss o gå ut snart elr nåt. läju gå ti konsum o köpa x-ray;) Ulrikas katt ligger här bredvid mej o sover, första ggn den vågar kma nära mej;o

Imrgn ska tiina färga mitt hår sen åker jag nog till tilda på kvällen för att ta bussen hem tidigt på fredag morgon, och förhoppningsvis är jag blond då:) Men nu ska jag byta om..


Puss

=)

Heeeeej=) klev upp redan vid nio imorse, duschade o sminkade mej, sen gick jag o ulrika o mötte tiina sen gick vi till deras skola. dom hade en lektion så vi va på den sen gick vi o åt lunch o träffa nån som ulrika skulle prata med om utbildningen till höst å de. Aa sen svamla vi runt en massa sen gick vi ti sunan o va där. sen gick jag o ulrika hem å åt och såg klart run fat boy run som vi började se igår.

förresten så såg vi på värsta sjuka filmen igår, typ de ofrivilliga elr nåt sånt, den va helt jävla cp. Dom filma ur värsta konstiga lägen, antingen på benen elr i nacken på folk, Sen hoppa dom mellan olika människor o scener, helt psykofilm, aa och sen låg den på topp 50 listan liksom:s helt störd.

Men nu ska vi lämna tillbaka filmerna=)


Puss

=)

Heeej=) jag o ulrika vakna typ halv tolv imorse, så vi klev upp o fikade o sminkade oss o grejjer. Sen gick vi ut och gick i typ två timmar. Hehu:u sen gick vi hem o åt, och sen hade vi tråkigt så vi gick ut igen och gick o satte oss på ett dagis o sola i typ två timmar;) de va typ svinskönt, 15 plusgrader:D Aja, sen fick vi värsta idén att vi skulle hyra film o köpa godis, så vi gick ti konsum o köpte asmke godis sen gick vi ti lövbiten i hyrde film, de kostade bara 10 spänn för en film;o så vi hyrde två, en som hette de ofrivilliga och run fat boy run. de ofrivilliga såg vi på för ett tag sen och de va typ den sämsta film jag sett nånsin;o så jävla dåligt. man fatta ingenting heller av den;s och den andra filmen ska vi se sen, nu äre van veteren på tv. så vi ser på de. Imrgn ska jag nog följa me ulrika ti skolan om jag orka:P men hon har bara en lektion så de är chill. Annars kanske jag ligger hemma o sover under tiden;) vi får se hur de blir. men nu är reklamen snart slut så jag ska gå o sätta mej framför tv:en igen. bloggar imrgn.


Puss

=)

heej igen=) Blogg.se dampar sönder så inlägget skrivs me kursiv stil, de går inte att ändra;s aja shit the same, de går ju att läsa ändå. Nu sitter jag uppe hos ulrika, de tog en timme me bussen-.-
Har ju liiiite sådär damp eftersom att min telefon tydligen inte funkar här uppe-.- så kul att jag har gratis sms som jag inte ens kan använda, fuck-.- Yeyeyeh, ulrika har gratis sms iaf;) läju låna hennes telefon. Nu sitter vi vid varsin dator, så snyggt(Y) vi läju gå o lägga oss snart, annars kmr jag somna med huvudet i tangentbordet=) imrgn får vi se va som händer, men på tisdag ska tiina färga mitt hår iaf=D så jag slipper min fina orangehårfärg,


Puss

=)

Heeeeej alla bloggläsare, Matilda väckte mej typ halv elva imorse, va typ jättetrött då, men nu är jag pigg=) vi klev upp och fikade, sen gick jag och duschade o sminka mej och sånt... Sen gick vi till gammelmormor och va där ett tag, sen gick vi ti tildas pappa o hämtade kläder o sånt. Ringde till mamma och fick reda på att de va värsta sol där o grejjer, när jag åkte va de pissväder juh. och de är de här nu. de är liksom snö upp till fönsterkanten;o
Kl 22:05 går bussen till ulrika, drygt att sitta på bussen en timme;o Men aja, sen när vi kmr dit får vi se va som händer, läju sova;) hehe, sen imrgn har jag ingen aning om va som händer, finns ju inte så värst överdrivet mke att göra i den där hålan.. nää nu ska jag kolla på några bloggar och sånt, bloggar sen igen imrgn,


Puss

=)

Hejsan alla kära bloggläsare=) De blev lite ändrade planer igår så datan fick följa med=)
Bussen gick kl 8, och jag va framme halv fem;o Liiite segt sådär men.. va jättetrött men sov bara en halvtimme typ.
Satt och smsade, pratade i telefon och lyssna på musik. När jag kom fram stod sabina o kenneth och väntade på mej, så då åkte vi hem till dom. Där vi åt & massa kompisar till tilda kom för hon fyllde ju femton för nån dag sen, GRATTIS=D
sen spela vi buzz, och så på nån film som du hade hyrt, typ vicky blabla barcelona, dedär blablabla ska igentligen va nåt annat tjej namn också, men kmr inte ihåg va hon hette:p
Vaknade typ elva, elr vaknade o vaknade, sabina och lilla voffen väckte oss då. tilda har tagit allt täcke hela natten typ;o
Iallafall, vi klev upp och åt frukost, och fick påskägg me godis i:u taaaaack<3  Nu ska matilda duscha så jag ska passa på att sminka mej och sånt kul, mitt hår ser ju liiite cp ut eftersom att de är typ 10 olika fäger men aja, de märker säkert ingen;u

Hehu, inlägget blev liite konstigt men jag stressar lite för att jag ska hinna sminka mej, Men jag bloggar sen


Puss

Hehu:u

Hejsan igen, tänkte bara berätta för alla kära läsare att jag nu är skitblond i hårbotten men orange i resten av håret, sicken otur. Aja, ska bleka de nån gång i veckan, tills dess får jag se ut såhär;) skithett:) nåt kort får ni inte ikv, för nu ska jag nämligen hoppa i duschen sen så måste jag kolla så jag fått me mej allt=)


Puss

=)

Hejsan igen=) nu sitter jag här me avfärgning i håret:p läju bli ashett;) noot. aja skit samma. ska bleka de en gång sen också, blire förjävligt får jag färga de igen hos ulrika nån gång under veckan;) Ska snart skölja ur de.
OCH PAPPA HAR FYLLT PÅ MIN TELEFON SÅ KAG KAN SKICKA GRATIS SMS,, YEEEEEEEEEEEEEEESSS(y) ÄLSKAREJ PAPPA<3333333

nää nu ska jag snart skölja hur dehär, skumt att de nästan inte syns nånting;o


Puss

=)

Heeeysan=) Skön dag idag. börja tio över åtta, hade h-tid sen engelska me nå skit sen svenska, såg bara på film hela lektionen:P sen sluta vi tio över tio, egentligen meningslöst att gå dit:P de va jag sanna o nå till som fick sluta då, för vi hade vart me på nå skit förut efter skoltid och då fick vi "ledigt" nu ist=) så jag drog hem och åt lite, försökte sova men gick inte så jag satt mej vid datorn, nu håller jag på å packar de sista, elr inte allt, sminket o sånt åker ner i väskan imrgn, bussen går fett tidigt så jag måste kliva upp ännu tidigare, buss i tio timmar, usch fyfan, hoppas bara att jag har gratis sms då, så jag kan smsa ti folket;)
Nu äre packning som gäller sen ska jag å köpa avfärgning och en blondering och hoppas på de bästa:P tänkte egentligen inte göra de förrän jag kom upp men om de blir konstigt nu får jag färga de en gång till däruppe:p  nää nu ska jag packa ner resten, får se om jag hinner blogga ikv och då kanske ni får före & efter bilder fårn färgningen;) annars får ni de när jag kmr hem igen, för imrgn kmr jag inte å hinna sen får vi se när jag får tillgång till en dator:p men glad påsk allihopa=)


Puss

=)

Heeelllo=) Yeepp skola idag, börja kl tio. elr egentligen åtta men de va idrottsval som jag alltid går på *host*
Så började tio, hade massa lektioner, slöjd två timmar-.- Sen ner på stan me michis, vi gick runt lite. Sen tog jag bussen hem, åt och sånt. prata me tilda i telefon.Så nu äre bestämt. på fredag åker jag. So loong sundsvall. Tio timmars bussresa. de är ju deprimerande att bara tänka på de.Aja, får väl smsa och grejjer i tio timmar;) men batteriet läju inte räcka tio timmar. fuck. Heh, aja.. & dessutom verkar min kära lilla ipod gå sönder, elr mittenknappen trycks in ibland, och tänk om den gör de på bussresan?;o va gör jag då, då kan jag ju inte lyssna, men vi får hoppas att de inte händer...
Förresten så ska jag nog göra en avfärning imrgn, för jag ska ju bli blond för dom som inte visste de:) Sen blire väl o bleka håret litegranna:P så lyckat, kmr väl tappa håret men bla bla whatever.. Hoppas jag får låna jonas sportbag o packa i, för  mina kläder får inte plats i min väska"/ skit också. Näää nu ska jag sitta här ett tag sen kl 9 äre väl nå bra på tv?:)


Puss

=)

Hejsan, fick sovmorgon i morse så började tjugo över nio=) fysiken va inställd, yeeeesss. hade några lektioner sen sluta jag tio i två, då skulle jag egentligen på stan me michis, men michis kunde inte, så då åkte jag hem, käka glass, sen ringde michis och fråga om jag hade lust att kma ti henne o käka där, givetvis=) så tog bussen där, vi baka, o käka sen tog jag bussen hem så jag kom hem för ett tag sen.
imrgn äre sovmorgon ti tio=) yeeessss.
Och jag måste snart börja packa för min lilla resa, läääängtar ju sååå mke ti bussresan på tio timmar, nooot. aja vi får se hur de går me den saken...
nu ska jag nog se på tv


Puss

Skola-.-

Heeej=) yepp, skola idag-.- börja halv nio elle nåt. Massa lektioner och franska sista timmen. hatar franska. fattar ingenting heller. meningslöst att gå dit-.- Sen bussen hem. Sen har jag inte gjort så mke mer. prata me ulrika i telefon en stund o sett på en film: my best friends girl. Ganska bra.  Imrgn blire först stan, sen hem ti michis o käka där o sen får vi se va vi hittar på=) nää, nu ska jag läsa några bloggar elle nåt annat skojjsigt


Puss

=)

Heeeeey, har skit tråkigt. sitter och lyssnar på musik nu, sean paul=) Och ingen social inne på msn heller-.-
Tråkigt tråkigt. Och jag har inte gratis sms, så jag kan inte smsa nån heller. och vafan ska jag göra på bussen om jag inte har gratis sms;o de kmr ju inte gå. Tror jag åker på lördag, kanske:P vi får se. Men tio timmars bussresa. fifan va jobbigt. och nu laddar jag ipoden så den funkar när jag åker, för mobilbatteriet kmr ju inte att räcka hela vägen...
men aja, nu ska jag se på tv, och sluta skriva massa onödigt:p


Puss


=)

heejsan=) igår såg jag på marley and me, filmen va ju jättebra och rolig, sorglig i slutet bara=(
satt o prata me alexx i tre timmar i telefon typ, snacka om allt och inget typ. Somna typ halv två.
Idag har jag ingen aning om va jag ska göra. Men vi får se om jag hittar på nåt elr inte;)
Och jag tycker att jag kan avsluta detta grymt tråkiga ointressanta blogginlägg med
4sakerlista:



4 favoritprogram: 
greys
desperate houswifes
två och en halv man
scrubs

4 Saker som jag gjorde igår:
gick på birsta
köpte en tröja
såg på film
pratade me alexx i tre timmar i telefon

4 saker jag längtar till:
SOMMAR
åka ti ulrika på påsklovet
SOMMAR
SOMMAR

4 favoritrestauranger:
vet inte
vet inte
vet inte
vet inte

4 saker på min önskelista just nu:
systerkamera
bli blond
massa pengar
att mitt rum städar sig självt
4 personer jag utmanar:

Alla som vill


Puss

=)

heeey=) alex ringde till slut iaf.  När jag sminkat mej och allt sånt gick jag ner ti bussen, fick vänta typ en kvart för bussjäveln va sen. Sen gick vi runt o kolla massa på birsta, o snacka och sånt. Åt glass=)



köpte även denna fina tröja på gina=) Älskar tröjan.
och här kmr en bild på mina leggins som jag köpte för ett tag sen

Skulle lägga in en bild på ett annat linne som jag köpte men de fanns inte
nu ska jag hitta på nåt...


Puss


=)

Helloo=D Klev upp för en timme sen kanske, käkade pannkakor=) aa och nu sitter jag här och lyssnar på musik, och väntar på att alex den korven ska ringa mej, vi ska nämligen åka ti birsta:) jag ska köpa en tröja jag velat ha jättejättejättelänge, men den är jättefin, de står mellan den tröjan på hm, elr en annan tröja på gina, får se vilken utav dom de blir;) Nu ska jag sminka mej och sånt så jag kanske är klar när korvbarnet ringer mej:) 


Puss

=)

Heeejsan, Var typ hur trött som helst när jag vaknade, men de va bara kliva upp o börja sminka mej o sånt. fick sluta en timme tidigare idag, jippie(Y) så va hemma vid kvart över två, och då kom jag på att jag glömt nyckeln-.- Och ingen va hemma, just den dagen då jag glömmer nyckeln är ingen hemma, men alla dom dagar jag har med mej nyckeln så är alltid nån hemma, konstigt?;s sen hade jag inga pengar på telefon hlr, så de va bara att sätta sig i trappen & vänta, o vänta o vänta. Halv fyra kmr dom hem;o kulkul(Y) Vem handlar så länge? vavavava? aja, vet inte om jag ska ti michis ikv elr inte, får se hur de blir me den saken. nu ska jag gå och hämta nåt att dricka


Puss

pytteliiiite bättre

Heejsan=) jaa, idag mår jag pyttliite bättre iaf=) Har inte lika ont i halsen, men nu har jag fått hosta sönder ist;s daaamp. Men jag känner mej piggare iaf och de är positivt, Så de blir skola imorgon, mest bara för att jag ska ti michis på kvällen och jag kmr inte få åka om jag inte vart på skolan. Och snart ska jag städa mitt rum, alldeles snart, jag lovar. om ett pyttelitet tag bara. om ett pyyyyytteliiiitet tag ska jag städa mitt rum. Alltså jag måste annars får jag inga pengar och då kan jag inte köpa de jag vill ha, så jag måste verkligen, tyvärr"/ men jag har ju min käära dator så jag kan lyssna på musik iaf=)


Puss

Fortfarande sjuk

heejsan=) fortfarande sjuk... jag hatar att va sjuk! bläää. osså äre värsta fint väder ute nu när jag inte kan gå ut. fuck.
men de börjar bli liiite bättre nu iaf, har inte lika ont i halsen men de kan ju ha nåt me att jag knarkat glass, the och halstabletter. Ska nog snart gå o duscha tror jag. 
på fredag blire åka ti michis om jag mår bättre då. läju slagga där troligtvis, sen på lördag får vi se va som händer.
och om typ 18 dagar åker ja till ulrika, yippie=D och då ska jag bli blond också, elr de är planen;)
jag läju bli typ gul orange elle nåt sånt men skit samma=)
de är första april idag juh=) då äre typ bara april o maj kvar sen äre sommar:D puss på de.
jag har inga bilder att lägga ut, tråkigt"/ nu ska jag hämta en x-ray och slå igång en film.

Puss

RSS 2.0